Rüyada parlak taşlı ayakkabı görmek

Rüyada parlak taşlı ayakkabı görmek gerek maddi gerekse manevi gücünü zorlayacak adımlar atacağına, geçim sıkıntısı çekeceğine, eline geçen fırsatlarla çok iyi işler çıkartacağına, sevdiği kişiler ile yeni işlere imza atacağına, bu sayede çok büyük başarı kazanacağına, kısa süre içinde yüksek bir mevkiye terfi edeceğine, kalbinin küt küt edeceğine, içinin kıpır kıpır olacağına, sağlıklı ve mutlu bir kişi olunacağına, kafasının ve içinin rahatlayacağına, yüzünün güleceğine, isteklerine kavuşacağına yorulur.

Rüyada parlak taşlı ayakkabı gördüyseniz:

  • Değişmesi gereken konular var.

Rüyada parlak taşlı ayakkabı görmek bilgisine ve becerisine güvenmediği işlere kalkışmayacağına ve üstesinden gelemeyeceği sorumlulukların altına girmeyeceğine, muzdarip olunan herhangi bir rahatsızlık varsa eğer çok kısa süre içinde tedavi edileceğine, dikilen fidanların yakın zamanda meyve vermeye başlayacağına inanılır.

Rüyada parlak taş toplamak beklenmedik olumsuz olaylarla karşılaşacağına, sırtının da pek olacağı noktalara çıkacağına tabir olunur.

Rüyada parlak mavi taş görmek dost ya da akrabalarından birinin sorununun çözümü için yardım edeceğine, pastadan en büyük dilimi kendisinin alacağına inanılır.

Rüyada parlak taşlı yüzük görmek ekmeğe ve kazanca ulaşacağına, hayatının daha kolay ve güzel hale geleceğine, huzurunun, keyfinin ve rahatının yerinde olacağına rivayet eder.

Rüyada parlak taşlı küpe görmek her şeyin güllük gülistanlık hale geleceğine, hedeflerin gerçekleşeceğine, sıkıntıların sona ereceğine, üzüntülerin yerini mutluluğa bırakacağına, maddi anlamda boşluğa düşüleceğine delalet etmektedir.

Rüyada parlak taş bulmak aile hayatında kırgınlık yaşanacağına, istediği gibi hareket edeceğine yorulur.

Rüyada parlak taş görmek yapılan bu hamleden ötürü iş ve aile hayatındaki kişilerden ağır eleştiriler geleceğine, sıkıntılarını ve yaşadığı zor günleri geride bırakacağına, doğru yolu bulacağına, çözümlere kavuşacağına, rahata ereceğine işaret eder.

Rüyada parlak taşlar toplamak eş, dost ya da akrabalarından birinin sorununun çözümü için yardım edeceğine, elinden kaçırdığı fırsatları tekrar ele geçireceğine, mal ve mülk sahibi olacağına, ticaretin önünün açılacağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments