Rüyada taşların üstünde yatmak

Rüyada taşların üstünde yatmak nimetin çoğalacağına, rüya sahibinin güzel yarınlara olan inancının da gerçeğe dönüşeceğine, kurulu bir düzene kısa yoldan ulaşacağına, büyük problemleri ortadan kaldırdıktan sonra çok rahat edeceğine, keyifli, eğlenceli ve heyecanlı günler yaşayacağına, hep hayalini kurup onun için çabaladığı mutlu hayatı yakalayacağına ve huzurlu günler geçireceğine, yapılan bir hata yüzünden çekilen sıkıntının arkadaşların vereceği destek sayesinde sona ereceğine, sıkıntılarını ortadan kaldıracağına, elinde bulunan imkânları çok iyi değerlendirip büyük kazançlar elde edeceğine işarettir.

Rüyada taşların üstünde yatmak gördüyseniz:

  • Belli anlaşmalar, üzerinde uzlaşılması gereken konular veya yapılması gereken düzenlemelerde sizin girişimde bulunmanız gerekebilir.

Rüyada taş üstünde yatmak sıhhat ve huzur bulacağına, çevresindeki düşmanlarını ayıklayacağına delalettir.

Rüyada taşların üstünde yatmak ortaklar arasında üzüntü duyulacak olaylar yaşanacağına, sevinç gözyaşları döküleceğine rivayet eder.

Rüyada taşın üstünde yatmak şanssızlığın ve kısmetsizliğin aşılacağına, güzel haberler alınacağına, yaşanan üzücü olayların hayırlı duruma döneceğine, ekmeğe ve kazanca ulaşacağına, hayatının daha kolay ve güzel hale geleceğine işaret eder.

Rüyada toprak üstünde yatmak hayırlı ve güzel olacağına, vefalı bir insan olacağına alamet eder.

Rüyada kum üstünde yatmak yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, işlerinde bir aksama yaşayacağına işarettir.

Rüyada su üstünde yatmak üzüleceğine, pişman olacağına, verilen emeklerin heba olacağına tabir olunur.

Rüyada deniz üstünde yatmak hüsrana uğrayacağına, maddi açıdan zarara uğranacağına yorulmaktadır.

Rüyada ölünün üstünde yatmak atılan adımlar yüzünden büyük zarara uğranacağına, sıkıntılarla ve sorunlarla karşılaşacağına, geçim derdine düşeceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments