Rüyada taş üstünde yatmak

Rüyada taş üstünde yatmak çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, başarılı bir insan olacağına, kendi işini kurup hayallerini teker teker yerine getireceğine, çeşitli kırgınlıklar olacağına, ortak olarak girilen bir işte çok zarar edileceğine, hep aradığı rahatlığa ve kolaylığa kavuşacağına, kazancının her geçen gün artacağına, arabuluculuk yapılacağına, yakın bir zaman içinde hiç olmadığı kadar büyük sevinçler yaşayacağına, hasta olan yakınının ölüm haberini alacağına rivayet eder.

Rüyada taş üstünde yatmak gördüyseniz:

  • Alışılmadık yerlere yapacağınız ziyaretler bile canlanmanızı sağlayabilir.

Rüyada taş üstünde yatmak kişinin tek başına başladığı işinde giderek pek çok kişiye de maaş verecek düzeye geleceğine, sorunların son bulacağına, zorlukların yakın zamanda biteceğine delalet etmektedir.

Rüyada taşların üstünde yatmak kırgınlık yaşanan bir kişi ile barışılacağına, borçsuz, maddi sorunlar olmadan, zengin bir hayata sahip olunacağına işarettir.

Rüyada taşın üstünde yatmak karar vermekte gecikirse belki de hayatı boyunca kendisini hiç affetmeyeceği durumlara düşeceğine ve çok büyük üzüntüler yaşayacağına, çok üzüntülü ve sorunlu olaylar yaşanacağına, çok büyük ve zarar verici bir olay yüzünden aile bireyleri arasında tartışmaların başgöstereceğine rivayet eder.

Rüyada tahta üstünde yatmak ancak bu işin çok başarılı bulunması sayesinde işin uzayacağına, sağlık sorunları ile uğraşılan bir dönemin sona ereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ölünün üstünde yatmak kara kara düşünür olacağına, bir anda karamsarlığa kapılacak olan rüya sahibinin düşünmeden alacağı kararlar yüzünden daha sonra rahatsızlık duyacağına yorulmaktadır.

Rüyada deniz üstünde yatmak yakın bir zaman içinde çok büyük başarılar kazanacağına, mutluluk verici olaylar yaşayacağına, atacağı her adımda çok büyük başarılar kazanacağına ve hayırlı kazançlar elde edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada toprağın üstünde yatmak allah’ın hayırlarından, lütuflarından ve iyiliklerinden nasiplenmeye, sabit olan işinin ve gelirinin elinden gideceğine işarettir.

Rüyada toprak üstünde yatmak muradın yerine geleceğine, kaybedilenlerin yerine çok daha fazlasının ve iyisinin konacağına, maddi sorun yaşamayacağı için hayatını refah içinde sürdüreceğine delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments