Rüyada taşların üstünde yürümek

Rüyada taşların üstünde yürümek kendisine uygun hayırlı bir kısmet bulup evleneceğine, geçim derdine düşeceğine ve kötü şeyler yaşayacağına, emellere ulaşılacağına, manevi açıdan kendisini daha güçlü ve daha azimli hissedeceğine ve iş yerinde bir aile ortamı kuracağına, kendisine zarar vermek isteyenlerin kendi dertlerine düşeceklerine ve yakın zamanda hayatında çok daha hayırlı bazı olayların yaşanacağına, anne ve babanın kalbinin kırılacağına, amaçlarına ve hedeflerine ulaşacağına, kişinin geçim sıkıntısı içine gireceğine, çıkmaza düşeceğine, borçlanacağına işaret etmektedir.

Rüyada taşların üstünde yürümek gördüyseniz:

  • Belirsizlikler bazı olayların sonlanmasına neden olabilir.

Rüyada taşların üstünde yürümek sorunların ardı ardına geleceğine, yapılan hataların büyük belalar getireceğine, yapılan çalışmalardan ötürü büyük borçlar altına gireceğine ve sıkıntılı zamanlar yaşanacağına, hayatının bir anda renkleneceğine tabir olunur.

Rüyada taşın üstünde yürümek sıkıntılarını ve sorunlarını bu sayede atlatacağına, çok hayırlı bir işe girip kazandığı başarılar sayesinde çok büyük terfi edeceğine, kurulu düzeninin sürüp gideceğine delalet etmektedir.

Rüyada ipin üstünde yürümek içine düştüğü karamsarlıktan kurtaracağına, aile hayatı içinde birlik ve beraberlik sağlanacağına inanılır.

Rüyada duvarın üstünde yürümek gereksiz yere kendisini üzecek ve manevi olarak zarar getirecek bir yola gireceğine, elinin darlaşacağına yorulur.

Rüyada çatının üstünde yürümek kişinin maddi anlamda gücünü kaybederken bu durumun aynı zamanda iç dünyasından da pek çok şey alıp götüreceğine ve mutsuz olmasına neden olacağına, bir sebeple çok sıkıntılı ve zor bir duruma düşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yeşillik üstünde yürümek kendisiyle övüneceğine, başın borçlularla belaya gireceğine, neredeyse mahkemelik olunacağına inanılır.

Rüyada diz üstünde yürümek atılan adımların yakın zaman içinde zarar getireceğine, bol rızık sahibi olunacağına işaret etmektedir.

Rüyada tek ayak üstünde yürümek başarısız, mutsuz ve hasta olacağına, kötü kimselerin şerrine uğrayacağına, kazadan ve beladan başının kurtulmayacağına, işlerinin bozulacağına, rızkının kesileceğine, tüm sıkıntılarının ve sorunlarının bu sayede nihayete ereceğine ve allah’ın izni ile gönlünün düştüğü ikiliği de atlatacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments