Rüyada taşın üstünde durmak

Rüyada taşın üstünde durmak zorlukların kolayca aşılacağına, yeni bir eve ve semte taşınılacağına, sosyal çevrenin değiştirileceğine, kırgınlıkların ve anlaşmazlıkların da biteceğine, taşıyamayacağı ve kaldıramayacağı yükümlülükler üstleneceğine, hesap etmeden büyük ve önemli işlere atılacağına, sıkıntılarını bu sayede ortadan kaldıracağına, sevdiği kişileri etrafına toplayacağına, ekonomik olarak zarar getirecek bir işe girileceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın bir zaman içinde yapacağı bazı çalışmalar sayesinde kurtulacağına, eline geçen tüm fırsatları bu sayede değerlendireceğine, hiç aklına gelmeyen durumlara düşeceğine, yaptığı işlerden bereket göremeyeceğine, büyük zorluklar yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada taşın üstünde durmak gördüyseniz:

  • Başkalarından taleplerde bulunmanız ilerlemek istediğiniz alanlarda önünüzü kesebilir.

Rüyada taşın üstünde durmak sorunlarının çözümünde destek olacağına, sorunlarla ve maddi sıkıntılarla dolu bir dönem geçireceğine, uğradığı haksızlık yüzünden insanlardan soğuyacağına işaret etmektedir.

Rüyada köprünün üstünde durmak kaçırmış olduğu fırsatlara üzülse de, daima önüne bakacağına, sermaye kaybedeceğine inanılır.

Rüyada ip üstünde durmak bol kazanç getirecek bir işe girileceğine, sıkıntı yaratan kişilerin haneden ve aileden uzaklaştırılacağına, dualarının kabul olup gerçekleşeceğine yorulmaktadır.

Rüyada kar üstünde durmak bazı girişimlerde bulunacağına, haram yollardan mal sahibi olunacağına yorulur.

Rüyada suyun üstünde durmak ruhsal olarak kötü bir duruma düşüleceğine, herkesi hayran bırakacak bazı atılımlar yapacağına, rakiplerini çok kıskandıracak ilişkiler kurup işini farklı şekillerde büyüteceğine delalettir.

Rüyada duvarın üstünde durmak rahat nefes almaya başlayacağına, içinde bulunduğu üzüntülü durumun yakın zamanda düzeleceğine işaret etmektedir.

Rüyada deniz üstünde durmak hayatına bereketin ve bolluğun geleceğine, iyi hissedeceğine ve gönül hoşluğu yakalayacağına tabir olunur.

Rüyada denizin üstünde batmadan durmak uzun zamandan beri beklenen terfinin başka bir kişiye verileceğine, zorluklarla boğuşulacağına, aradaki dostluğun daha da pekişeceğine, zorlukların ve üzüntülerin geride kalacağına işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments