Rüyada yatak üstünde oturmak

Rüyada yatak üstünde oturmak kısmetinin ve şansının hayatı boyunca devam edeceğine, kişinin kudret ve itibar sahibi olacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının günden güne artacağına, haksızlık yaşanacak bir olayla karşılaşılacağına, maddi açıdan büyük zarar edileceğine, hayır getirecek bir konuda çalışacağına, aile bireyleri ile çok mutlu olacağına ve aile içinde büyük sevinç yaşayacağına, bereketli günler geçirileceğine, ortamın bir hayli gerileceğine tabir olunur.

Rüyada yatak üstünde oturmak gördüyseniz:

  • Sizin için daha iyi bir yönde ilerlemenize yardımı dokunabilecek bilgiler toplayabilirsiniz.

Rüyada yatağın üstünde oturmak sıkıntılarından ve sorunlarından çok rahat bir şekilde kurtulacağına, rakiplerini ve düşmanlarını alt edeceğine, işinde tek adam (kadın) durumuna geleceğine, makam edineceğine, toplumda önde gelen sayılı insanlardan olacağına işarettir.

Rüyada yatak üstünde oturmak hayattan maksimum düzeyde zevk alınacağına, zamanla kişinin hayalini bile zorlayacak kadar güzel günler geleceğine inanılır.

Rüyada ağaç üstünde oturmak bazı kimseler tarafından uğrayacağı zarar nedeniyle canının yanacağına, kendi ayaklarının üstünde durmayı, tek başına ailesini geçindirmeyi ve kimseden destek almadan, çalışarak, emek vererek ve alın teri akıtarak geçimini sürdürmeyi başaracağına tabir olunur.

Rüyada toprak üstünde oturmak yaşadığı kötü olaylar yüzünden ruhunda oluşan yaraları sarmak için çok büyük bir çaba sarfedeceğine, maddi sıkıntılardan kurtulup zenginleşmeye alamet eder.

Rüyada taş üstünde oturmak öğrencilerin ders dışında zararlı alışkanlıklar edineceğine, ana baba duası alınması ile güzel bir işe ortak olunacağına işarettir.

Rüyada ateşin üstünde oturmak büyük maddi kayıp verileceğine, dertlerin ve sıkıntıların ortadan kalkacağına delalet etmektedir.

Rüyada bulutların üstünde oturmak rüya sahibinin gözyaşı dökeceğine, yapmayı çok istediği şeyleri yapmak için kendisine fırsat yaratacağına delalet eder.

Rüyada otobüsün üstünde oturmak işlerin yakın bir zaman içinde açılacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının son bulacağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments