Rüyada yatağın üstünde oturmak

Rüyada yatağın üstünde oturmak çevreye karşı itibarın artacağına, bolluk bereket içinde ve sevinçli bir hayata merhaba denileceğine, zor bir durumun üstesinden gelineceğine, kardeşlerin ortak bir işe girileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına, bir sebeple çok büyük bir zarar edileceğine, ortak olunan kişiden ihanet görüleceğine, aile bireylerinden birinin sıkıntısı ile uğraşılacağına, mutlu günler yaşanacağına, sevinileceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın bir zamanda kurtulup ferahlığa çıkacağına, çok daha iyi ve daha başarılı bir döneme gireceğine ve eline geçen fırsatları değerlendiren kişinin, yakın bir zaman içinde çok istediği terfiye kavuşacağına, hem de çok üzüleceğine delalet etmektedir.

Rüyada yatağın üstünde oturmak gördüyseniz:

  • Plan ya da programlarınıza sadık kalmanın faydasını görebilirsiniz.

Rüyada yatak üstünde oturmak ailede rızık yokluğuna düşeceğine, çok sıkıntılı ve zor günler yaşayacağına, kardeşler arasında sürtüşmeler yaşanacağına yorulur.

Rüyada yatağın üstünde oturmak endişe ettiği konularda olumlu ya da olumsuz bir adım atacağına, isteklerine ve arzularına kavuşacağına işarettir.

Rüyada bulutun üstünde oturmak umutsuzluğa, karamsarlığa düşeceğine, kötü haberler alacağına, ekmeğine ve adına leke sürecek işler yapacağına yorulur.

Rüyada ağaç üstünde oturmak başarısızlığa düşeceğine ve hüsran yaşayacağına, rakiplerine büyük fark atacağına delalet eder.

Rüyada bulutların üstünde oturmak kısa zamanda yüksek bir mevkiye terfi alınacağına, keyfinin kaçacağına, rahatının bozulacağına, canının sıkılacağına ve kaos dolu günlerden geçeceğine yorulur.

Rüyada kar üstünde oturmak mevcut durumundan çok daha iyi koşullarda yaşayacağına, tartışmaların sona ereceğine ve doğru adımların atılması sayesinde hayırlı bir işin başına patron olunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bulut üstünde oturmak insanlar tarafından ayıplanacağına, atılıma geçecek olanaklar yakalayacağına işaret etmektedir.

Rüyada arabanın üstünde oturmak karşısına iyi insanların çıkacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının bu kişi yüzünden gün geçtikçe daha artacağına, büyük maddi zararlara uğrayacağına ve sevdiği kişileri kaybetme pahasına da olsa bazı sorunlar yüzünden çeşitli tartışmalara gireceğine inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments