Rüyada yamaçtan yuvarlanmak

Rüyada yamaçtan yuvarlanmak kazancının azalacağına, tartışmaların ve sorunların sona ereceğine, barış için adım atacağına, üzüntülerin ve endişelerin biteceğine, ortalık kurulacak olan bir çalışma sayesinde iş dünyasında adın daha da parlayacağına ve bu sayede hem işlerin artacağına hem de yeni işkollarına girileceğine, hayır getirecek noktalara gelineceğine, işinin gücünün rast gideceğine, ekmeğinin kesilmeyeceğine geçiminin de kolay olacağına, aksine işe neredeyse köstek olacağına yorulur.

Rüyada yamaçtan yuvarlanmak gördüyseniz:

  • Belli organizasyonlarda ya da yardım faaliyetlerinde yer almanız bir anlaşmaya ya da para getirebilecek fırsatlara neden olabilir.

Rüyada yamaçtan yuvarlanmak allah’ın lütuflarını bulacağına, bolluk ve bereket içinde geçecek olan bir döneme girileceğine tabir olunur.

Rüyada dağın yamacında olmak yardım istediği kişilerin destek vermeyeceğine, karamsar olacağına, canının derdine düşeceğine işaret etmektedir.

Rüyada yamaç yürümek çok güzel ve kazançlı işlere adım atılacağına, büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, bütün sıkıntılarını ve sorunlarını çok emek vererek kısa zamanda ortadan kaldıracağına işarettir.

Rüyada yamaç çıkmak hayat standartlarının yüksek olacağına, hayırlı bir kısmetle karşılaşılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yamaç paraşütüne binmek isyan edeceğine, bazı kişilerle yakın ilişkiler kurulacağına, bu ilişkiler sayesinde çok doğru bir kişi ile tanışılacağına, hem bir işe hem bir eşe sahip olunacağına, gidilen yolda toplumun tanıdığı ve takip ettiği bir kişi olunacağına ve karlı bir işe girileceğine inanılır.

Rüyada yamaçtan inmek adaletin geleceğine, rakiplerini geride bırakacağına, terfi edeceğine rivayet eder.

Rüyada dağ yamacı görmek daha sonra çok hayırlı adımlar atacağına, kişinin hayırsız işlere ve kötü kişilere denk geleceğine, maddi kayba uğrayacağına yorulur.

Rüyada yamaçtan aşağı inmek hırsı ve çalışkanlığı sayesinde her işi alnının akı ile yerine getireceğine, yüzünün güleceğine ve çok mutlu olacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments