Rüyada kolye yüzük takmak

Rüyada kolye yüzük takmak düşman malından yemeye, aile büyüklerinin araya girmesine rağmen yine de herhangi bir barış yaşanmayacağına, eğer yaşanan durum hastalıksa gereken herşeyi yapacağına hatta organ bağışında bulunacağına, bolluk ve berekete kavuşarak zenginleşeceğine hak yolunda da çok güzel ve iyi olan işler yapacağına, yaptığı çalışmalar ile beklediği başarıları alamayacağına, bu yüzden maddi sıkıntıya düşeceğine, maddi ve manevi olarak rahata kavuşacağına, kötü halden iyi hale geçeceğine, çalışma hayatında çok hayırlı ve başarılı işler ortaya koyarak çok iyi kazançlar elde edeceğine, rakiplerine karşı üstünlük elde edeceğine böylece daha iyi noktalara gelmek için önündeki tüm engelleri de kaldırmayı başarmış olacağına işaret etmektedir.

Rüyada kolye yüzük takmak gördüyseniz:

  • Maddi durumunuzu, hesaplarınızı veya belli anlaşmaların koşullarını gözden geçirmenizde veya kontrol etmenizde fayda var.

Rüyada kolye yüzük takmak uzun bir süre zorluk çekileceğine, kötü günler geçirileceğine ve kötülüklerle karşılaşılacağına, yoluna çıkacak olan bir sıkıntı yüzünden üzüntü verici bir hale düşeceğine delalet etmektedir.

Rüyada değerli kolye takmak maddi olanaklarının da elinden kayıp gideceğine, güzel giden bir ilişkinin bozulacağına delalet eder.

Rüyada mavi kolye takmak hayatının kolaylaşacağına ve daha keyifli hale geleceğine, çevresindeki kişilerden yana hayırsızlık göreceğine ve şanssızlık yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada dualı kolye takmak rüya sahibinin deyim yerindeyse ayağına taş takılmadan ilerleyeceğine, uzun bir dönemden sonra ilk kez çok rahat edileceğine ve daha güzel günler için beklenmeye başlanacağına işaret etmektedir.

Rüyada hac kolyesi takmak hayatını sürdürmekte zorlanacağına, kazanılmış olan deneyimler sayesinde kazancın epey artacağına rivayet eder.

Rüyada parlak kolye takmak ruhsal olarak çok iyi bir noktaya gelineceğine, sağlık sorunlarının çözüme kavuşacağına, çok büyük sıkıntıya düşeceğine, maddi ve manevi olarak zorluk yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada taşlı kolye takmak hayırlı kararlar verileceğine, tehlikeye atılmaktan çekinmeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada kolye takmak kendisini çok üzdüğü konularda bir türlü ilerleme sağlayamayacağına, hastalanacağına, işinden ve ekmeğinden olacağına, kötü günler geçireceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments