Rüyada yeşil kolye takmak

Rüyada yeşil kolye takmak çok sevdiği ve değer verdiği bu insanlar ile arasına çok büyük mesafeler koyacağına, mutluluktan havalara uçulacağına, yeniden yaşam isteğine kavuşacağına, dertlerinin yakın bir zamanda biteceğine, her geçen gün daha mutlu ve daha hayat dolu olunacağına, karşılaşılan bir haksızlıktan ötürü çok üzüntü duyulacağına, iş hayatı içinde zor zamanlar geçirileceğine, hayatında parasızlık, yokluk ve borç nedir bilmeyeceğine, kazandığı zaferlerin aile hayatını olumlu şekilde etkileyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yeşil kolye takmak gördüyseniz:

  • Kafanızı en iyi şekilde çalıştırmalı, nerede, ne zaman, nasıl hareket edeceğinizi bilmelisiniz.

Rüyada yeşil kolye takmak yaşamı boyunca kendinden çok önce onları düşüneceğine, işlerinin ters gideceğine inanılır.

Rüyada boncuk kolye takmak sevimsiz bir kişi ile kurulmuş bir ortaklıkta zor zamanlar yaşanacağına, ertelenen bir tatile çıkılacağına rivayet eder.

Rüyada altın bilezik ve kolye takmak allah’ın kendisine zamansız can kayıpları yaşatmayacağına, vebalı ve ince hastalık vermeyeceğine, rahatsızlıkların şifa bulacağına alamet etmektedir.

Rüyada pembe kolye takmak yaşamının ve işlerinin düzene gireceğine, daha keyifli hale geleceğine ve nasibinin de artacağına, aile ve özel hayatının sorunsuz geçeceğine, isteklerinin ve heveslerinin gerçekleşeceğine, heyecanlarının ve sevincinin de hiçbir zaman yarım kalmayacağına delalet etmektedir.

Rüyada kendine kolye takmak iç dünyasında rahata kavuşacağına, kişinin kindar bir tutum sergileyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada kolye ve bilezik takmak işlerini sağlama almak için elinden gelen her şeyi yapacağına, itibar kazanacağına delalet eder.

Rüyada büyük kolye takmak uzun zamandan beri süren işsizliğin sona ereceğine, uzun zaman önce askıya alınmış olan bir projenin başarılı bir şekilde nihayete erdirileceğine ve mutlu olunacağına delalet etmektedir.

Rüyada başkasına altın kolye takmak dolandırılacağına, iftiraya uğrayacağına, kötü kişilerin şerrine denk geleceğine, kötü niyetli bir kişinin başa açacağı bela yüzünden uzun süre sorunlarla boğuşulacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments