Rüyada boncuktan kolye takmak

Rüyada boncuktan kolye takmak tatsız geçen bir dönemin düzeleceğine ve mutlu olunacağına, sıkıntılarını üzerinden atacağına, çok büyük işlere girerek büyük kazançlar elde edeceğine, aradığı çareleri bulacağına, alınan borçların ve çekilen kredilerin kısa sürede ödeneceğine, rakiplerin yapacağı bazı kötülüklerden etkilenileceğine, maddi açıdan zarar edileceğine, eşler arasında büyük bir tartışma yaşanacağına, birçok konuda daha dikkatli olunacağına ve emek veren kişilerin istediği şeyler için alınteri döküleceğine, maddi olarak çok rahat edilecek bir çalışma ortaya konacağına, bir sebeple sorun yaşayacağına inanılır.

Rüyada boncuktan kolye takmak gördüyseniz:

  • Borçları tahsil etmeniz zor olabilir veya aniden ortaya çıkan borçlar nedeniyle zorlanabilirsiniz.

Rüyada boncuktan kolye takmak sıkıntı yaratan bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, uzun zamandan beri içinde yaşadığı işsizlik korkusundan kurtulacağına tabir olunur.

Rüyada boncuk kolye takmak sorunlarına karşı destek istediği kişilerden destek göremeyeceğine, gelirinin daimi olacağına, oturduğu koltuğu hiç kaybetmeyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada boncuklu kolye takmak sevmeye ve saygı duymaya başlayacağına, başı dik, göğsü önde yani mağrur kimse olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada boncuk kolye almak zor durumların biteceğine, iyilik ve merhamet dolu bir kalbin sahibi olacağına yorulur.

Rüyada mavi boncuk kolye görmek daha eğitimli, donanımlı ve çağdaş bir insan haline geleceğine, böylece olabildiğince aşama kaydedeceğine rivayet eder.

Rüyada nazar boncuklu kolye almak verilen kararların çok iyi haberler getireceğine, yoluna çıkacak olan bir sıkıntı yüzünden üzüntü verici bir hale düşeceğine yorulmaktadır.

Rüyada boncuk kolyeler görmek kazançlı çalışmalar yapılacağına, projelerin ve çalışmaların çok ses getireceğine, kazancın düşeceğine, huzurun, keyfin ve ağız tadının kaçacağına rivayet etmektedir.

Rüyada nazar boncuklu kolye görmek güzel işlere ve hayırlı çalışmalara imza atılacağına, atılan adımların kısa süre içinde büyük başarılar kazanılacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments