Rüyada taşlı kolye takmak

Rüyada taşlı kolye takmak geçim derdinin de ortadan kalkacağına, hayatın belli bir düzene oturacağına, bir anda atılıma geçeceğine, rahatının yerine geleceğine, mutluluğunun da artacağına, büyük umutlarla girilen bir işin sorunlarla devam edeceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını atlatacağına, çok hayırlı ve iyi insanlar ile karşılaşarak en kısa zamanda evlilik yoluna girileceğine ve rüyayı gören kişinin, temizliğine ve beslenmesine dikkat etmesi sayesinde çok sağlıklı ve uzun ömürlü bir kişi olacağına, başarılarının ve mutluluğunun önündeki tüm engellerin de ortadan kaybolacağına yorulur.

Rüyada taşlı kolye takmak gördüyseniz:

  • Maddi anlamda destekleniyorsunuz.

Rüyada siyah taşlı kolye takmak endişelerinin ve sıkıntılarının son bulacağına, sıkıntıdan tırnaklarını yiyeceğine tabir olunur.

Rüyada taş kolye takmak onlara karşı fark atarak öncelik ve ayrıcalık sahibi olacağına, huzura ve rahata kavuşacağına rivayet eder.

Rüyada taşlı kolye takmak kişinin sevdasına aynı şekilde karşılık bulacağına, üzüleceğine, mutsuz ve huzursuz olacağına yorulmaktadır.

Rüyada pembe taşlı kolye takmak uzun zamandan beri yaşanan sıkıntılı ve üzüntülü durumların sona ereceğine, hanede neşenin ve huzurun eksik olmayacağına ve gayrimenkul işine girileceğine delalet etmektedir.

Rüyada kırmızı kolye takmak kişinin moralinin ve keyfinin yerine geleceğine, dertlerden, tasalardan ve sıkıntılardan uzak, aile içinde huzur ve rahat içinde yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada tahta kolye takmak maddi ve manevi olarak çok zor günler geçireceğine, yaptığı çalışmalardan ve girdiği işlerden çok büyük miktarda zararlara uğrayacağına, özellikle islamiyet ve tasavvufla ilgilenerek kendisini üzen durumlara karşı bakış açısını değiştireceğine delalettir.

Rüyada firuze kolye takmak kimseye bu konuda herhangi bir bilgi vermeyeceğine, yapılan işlerin rağbet görmesi sayesinde kazancın katbekat artacağına, sıkıntıların yakın zaman içinde geçeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada altın kolye takmak sorunlu bir ilişkiye başlanacağına, giden birinin geri döneceğine, sevilen bir kişinin kısa süre önce bozulan sağlık durumuyla ilgili olumlu haberler alınacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments