Rüyada tarot falına bakmak

Rüyada tarot falına bakmak başkalarının da imrendiği bir hayata sahip olacağına, ofisteki ağız tadının kaçacağına, içinde bulunduğu sorunların günden güne artacağına, kendisini üzen kişiler ile arasının açılacağına ve ters gitmekte olan her şeyin normale döneceğine, hayırlı ve büyük başarı kazandıracak çalışmalar gerçekleştirileceğine, rahatsızlıkların şifa bulacağına, geçim derdinin biteceğine, uzun ya da günübirlik bir tatile çıkacağına ya da arkadaşlarıyla daha önce hiç gitmediği bir mekâna gideceğine, yakınlarıyla arasında her zaman sevgi dolu bir bağ olacağına, gönül gözüyle olan biteni değerlendiren rüya sahibinin kendisi için en doğru olanı yapacağına yorulur.

Rüyada tarot falına bakmak gördüyseniz:

  • Yalnız bir insansanız yeni bir ilişkiye girmeden önce duygularınızdan emin olmalısınız.

Rüyada tarot falı bakmak işlerin hayırlı kapılar açacağına, dertlerini, sıkıntılarını, sorunlarını unutacağına tabir olunur.

Rüyada tarot falına bakmak rızkının genişleyeceğine, başarılarının artacağına, iş hayatında kazanç elde etmeye başlayacağına, uzun zamandan beri görülmemiş bir bolluk ve bereket yaşanacağına ve çok hayırlı ve güzel günlerin görüleceğine alamet etmektedir.

Rüyada tarot falı baktırmak hayallerini yerine getirmeyi başaracağına, uzun bir zaman boyunca üzerinde düşüneceği bir proje sayesinde büyük başarılara imza atacağına yorulur.

Rüyada tarot falına baktırmak ağız tadının, huzurunun ve neşesinin bozulacağına ve de insanlardan darbe yiyeceğine, alınan önlemlerin herhangi bir yarar sağlamayacağı, çok büyük tartışmalarla ve ayak oyunlarıyla başa çıkmak zorunda kılınacağına yorulmaktadır.

Rüyada tarot bakmak yapılan bir toplantıdan olumlu bir sonuç çıkarılacağına, yurtdışına gidileceğine, ayaklarının yere basması yerine daha hayalci davranan rüya sahibinin ailesiyle arasında da geri dönüşü zor sıkıntılar ve kavgalar yaşanacağına yorulur.

Rüyada taramalı silah görmek namusu ve onuru ile yaşamayı seçeceğine ve bu şekilde para kazanacağına, büyük atılımlar gerçekleştireceğine, içinde bulunduğu sorunların günden güne artacağına alamet eder.

Rüyada saç tararken döküldüğünü görmek torununun çocuğunu görecek kadar yaşayacağına, hastalıklarla boğuşmak zorunda kalacağına, eline geçen fırsatları bir türlü doğru ve hayırlı bir şekilde değerlendiremeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada saçını tarayan birini görmek rızkının ve zenginliğinin de garanti olacağına, yaptığı yatırımlardan hayır görmeyeceğine, malından ve parasından olacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments