Rüyada taramalı silah görmek

Rüyada taramalı silah görmek geleceğinin mutlulukla dolacağına, bir şansın ve kısmetin ardından yenilerini getireceğine, aile hayatını derinden etkileyen bir derdin elbirliği ile çözüme kavuşturulacağına, rüyayı gören kişiye çok büyük bir şöhret getireceğine, iş konularında ortaklar ile ters düşüleceğine ve aile fertleri ile miras meselesi yüzünden kavgalar yaşanacağına, maddi anlamda güçleneceği kadar manevi anlamda da ağız tadına ve keyfe kavuşacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük sıkıntılara uğrayacağına ve kendisini seven ve takdir eden insanlar tarafından yerileceğine, sahip olduğu mal varlığının alıp yürüyeceğine ve herkesin isteyeceği bir hayatı olacağına, sıkıntıların ve dertlerin son bulacağına işaret eder.

Rüyada taramalı silah gördüyseniz:

  • Sırlar özel veya iş hayatınızdaki ilerlemenizi engelleyebilir.

Rüyada taramalı silah görmek hiç olmadık bir sebepten ötürü parasal ve ruhsal zarara düşeceğine, beklenen kötü bir sürprize rağmen yola çıkılacağına, önemli sorumluluklar alacağına ve kendisini yaşam mücadelesine ortak edeceğine işaret eder.

Rüyada taramalı silahla vurulmak çok kazançlı yeni projeler ortaya koyacağına, huzurlu ve güzel bir geleceğe adım atılacağına tabir olunur.

Rüyada silahla taranmak kazancının günden güne artacağına, ne yapacağını şaşıracağına, çıkmaza düşeceğine yorulur.

Rüyada silahla tarandığını görmek hiç istemediği halde birçok zorlukla karşılaşacağına, el attığı bütün işlerde çok büyük başarılar kazanacağına yorulur.

Rüyada evinin silahla tarandığını görmek yaptığı işte büyük bir makama sahip olacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım eli uzatılacağına işaret etmektedir.

Rüyada tarık suresini okumak başarı getirecek ve kariyer basamaklarını hızla tırmanılmasını sağlayacak bir karar verileceğine, kaçırılan bir fırsatın farklı bir teklif olarak tekrar yakalanacağına, güzel ve bereketli işlere gireceğine rivayet eder.

Rüyada saçını tarayan birini görmek yapılan tüm işlerin boşa çıkmasından ötürü maddi durumun bozulacağına, kişinin rızkını kazanmak için hiçbir zaman zorlanmayacağına tabir olunur.

Rüyada saç taranması görmek buna karşılık iyilik ve güzellik göreceğine, allah’ın lütuflarından bolca nasipleneceğine, hastalıkla, musibetle, kötülükle ve zorlukla da karşılaşmayacağına, işinde başarılı olacağına, özel hayatında gerçek ve kalıcı saadeti bulacağına, dünya nimetlerinden çok daha fazlası ile nasipleneceğine rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments