Rüyada saçını tarayan birini görmek

Rüyada saçını tarayan birini görmek zahmete ve derde düşeceğine, hastalanacağına ve maddi anlamda zayıflayarak zor günler geçireceğine, sıkıntılarını bir kenara bırakıp hayatını kaldığı yerden yaşamaya devam edeceğine, ailesi ile birlikte çok mutlu ve huzurlu bir hayat yaşayacağına, sorunların ve sıkıntıların ortadan kalkacağına ve tüm düşmanların ve çekemeyenlerin yenileceğine, bir sebeple daha önce hiç yapmam dediği bazı işlere gireceğine, sıkıntılarını ve yaşadığı zor günleri geride bırakacağına, şans, bereket ve kazanç kapılarının kapanacağına delalettir.

Rüyada saçını tarayan birini gördüyseniz:

  • Bir iş arkadaşınız işten ayrılabilir.

Rüyada saç tarandığını görmek bir anda karamsarlığa kapılacak olan rüya sahibinin düşünmeden alacağı kararlar yüzünden daha sonra rahatsızlık duyacağına, itibarın sarsılacağına işaret etmektedir.

Rüyada saçını tarayan kadın görmek başarıdan başarıya koşacağına, o kişi tarafından psikolojik olarak yıpratılacağına yorulmaktadır.

Rüyada saçlarının tarandığını görmek kendisine de zaten fayda getirmeyeceğine, çalışma hayatı içinde bilgi ve tecrübe sahibi olarak işlere liderlik edileceğine rivayet eder.

Rüyada saçının taranmasını görmek aile bireylerinden biri ile tartışacağına, kardeşlerin arasına para ile ilgili bir sıkıntı gireceğine delalet etmektedir.

Rüyada saçını tarayan birini görmek bir sebeple çok zorlanacağına, çekilen bir çilenin maddi olarak büyük bir zarar verdikten sonra sona ereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada saç tararken bit görmek hayali kurulan eve ulaşmaya, çok rahat bir şekilde insanlara iş yaptırabileceğine ve herhangi bir sorun yaşamayacağına işaret etmektedir.

Rüyada saçını tararken koptuğunu görmek maddi ve manevi olarak güçleneceğine, kısmet alacağına, çok para kazanılacağına alamet eder.

Rüyada saçın tarandığını görmek sevdiği kişiler ile büyük bir rahatlık yaşayacağına ve uzun zamandan beri çok istediği bir işe gireceğine, rahatsızlıklar yüzünden çok zor zamanlar geçirileceğine işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments