Rüyada tarot bakmak

Rüyada tarot bakmak hayırlı bir kısmet ile tanışıp bir ilişkiye başlayacağına, çok iyi ve sağlam dostluklar kurup birlikte çeşitli işlere girişeceğine, elden arka arkaya paralar çıkacağına, hem de yaşlılığında elden ayaktan düşmeden, kendi başına hayatını idame ettirecek denli sağlığının iyi olacağına da işaret eden rüya, genellikle girişilen her türlü işin uzun ömürlü olacağına, böylece zor durumda kalınan ve maddi sıkıntı çekilen bir dönemin kapanacağına, bu sayede son zamanlarda kötü giden her şeyin düzeleceğine, aile bireyleri arasında varolan tartışmaların sona ereceğine, hayatına heyecan ve renk gelecek gelişmeler yaşayacağına, kafa dinleyeceğine, bir sebeple moral olarak çok kötü olacağı bir döneme gireceğine, yakında işlerinin aksayacağına işarettir.

Rüyada tarot bakmak gördüyseniz:

  • Ya da imzalayacağınız anlaşmalar olumlu ilerlemelerin ilk adımı olabilir.

Rüyada tarot bakmak eşler arasında yaşanan tartışmaların kısa süre sonra sevgi ile son bulacağına, güzel çalışmaların gerçekleştirileceğine tabir olunur.

Rüyada tarot falına bakmak girilen işlerde bir türlü düzen sağlanamayacağına, aile hayatında kırgınlık yaşanacağına yorulur.

Rüyada tarot falı bakmak aile hayatını derinden etkileyen bir derdin elbirliği ile çözüme kavuşturulacağına, kazancın arttırılması için ikinci bir işe girileceğine, kazancın neredeyse yarı yarıya düşeceğine, manevi olarak çok yıpranılacağına alamet etmektedir.

Rüyada tarkan görmek işlerindeki ve kazancındaki bolluğun, bereketin ve verimin çoğalacağına, işlerin daha önce hiç olmadığı kadar iyi bir hal alacağına inanılır.

Rüyada tarık yıldızını görmek hiç istemeyeceği şeyler ile karşılaşacağına, herhangi önemli bir gelişmenin yaşanmayacağına delalet eder.

Rüyada tarot falı baktırmak hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna gireceğine, peşinden koştuğu bir işle ilgili olarak çok güzel gelişmeler yaşanacağına, somut delil olmadığı için ortaklığa devam edeceğine alamet eder.

Rüyada tarot baktırmak ekmeğinin kesilmeyeceğine, aile içinde huzurunun ve neşesinin kalmayacağına rivayet eder.

Rüyada evinin silahla tarandığını görmek ayakları yere sağlam basan ve yaptığı işte ses getiren bir karakter ortaya konulacağına, sıkıntıların ve sorunların üstesinden gelineceğine yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments