Rüyada ekili buğday görmek

Rüyada ekili buğday görmek eline geçen bazı işlerde zarar edeceğine, ortaya koyduğu projelerin kıskanan kişiler tarafından kötüleneceğine, bulunduğu bir ortamda istemediği bir tartışmaya gireceğine ve hayal ettiği şeylere çok emek verdiği halde bir türlü kavuşamayacağına, içine düşeceği bazı sorunlardan ötürü bulunduğu mevkiden uzaklaştırılacağına, bu yüzden büyük bir üzüntü duyarak neredeyse insanlara küseceğine, tatsızlıkların ortadan kalkacağına, düşmanlıkların biteceğine, oturup evliliği devamı için bazı kararlar alınacağına, kişinin yoğun tempoyla geçen yakın geçmişinden sonra rehavete kapılacağına, ufkunun açılacağına, rahata ereceğine, kurtuluş yollarına ulaşacağına, sahip olacağı malın faazlalığına inanılır.

Rüyada ekili buğday gördüyseniz:

  • Belli bir amaç için çalışmanız, içinizdeki iyi şeyleri çıkartan kişilerle tanışmanızı veya karşılaşmanızı sağlayabilir.

Rüyada buğday ekili tarla görmek aksi takdirde çaresiz kalacağına, kısa süreli karlar elde edileceğine işaret etmektedir.

Rüyada ekili buğday görmek birçok çalışmaya ve projeye girileceğine, böylece aralarındaki buzların eriyeceğine alamet eder.

Rüyada tarlada ekili buğday görmek huzur ve ferahlık içinde geçeceğine, bol nimete kavuşacağına, daha fazla gelir sahibi olacağına ve yaşam standartlarının yükseleceğine tabir olunur.

Rüyada ekili tarla görmek yaşanan üzüntülerin son bulacağına, hayatında yeni ufuklar açacağına delalettir.

Rüyada ekili tarlada yürümek yaşanan maddi problemlerin artacağına ve üzücü durumlara düşüleceğine, elini attığı her işten alnının akı ile çıkacağına alamet eder.

Rüyada ekili maydanoz görmek onlara karşı zafer kazanacağına, ileri gideceğine, kişinin çevresinde ona yol gösterecek çok sayıda insan olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ekili biber görmek çok büyük ve hayırlı başarılar kazanacağına, rüya sahibinin, diğer hayallerini ve isteklerini gerçekleştirmek için cesaret vereceğine, aile hayatındaki muhabbetin artacağına,  hastalıkların iyileşeceğine delalettir.

Rüyada ekili tarlalar görmek kıtlık ve yokluk çekmeyeceğine, pişmanlık duyulacak şeyler yapılacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments