Rüyada karpuz tarlası sulamak

Rüyada karpuz tarlası sulamak sevinçli bir haber alınacağına, dargınların ve kırgınların barışacağına, kötülerin uzaklaştırılacağına, kardeşlerin arasındaki tartışmaların sona ereceğine, aile bireyleri ile yapılan bir ortaklıkla birlikte iş hayatına adım atılacağına ve yaşanan sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, moral bozukluğu nedeni ile bir süreliğine her şeyi askıya alacağına, maddi olarak büyük bir fırsatın ayağına geleceğine, hanesindeki rızkın eksileceğine, başarılarının takdir edileceğine, kazanca ve mutluluğa giden yollarındaki engellerin de ortadan kalkacağına, mali sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına delalet etmektedir.

Rüyada karpuz tarlası sulamak gördüyseniz:

  • Sizi heyecanlandıran veya umutlandıran konular varsa üzerine gitmenizde fayda var.

Rüyada karpuz tarlası sulamak sorunlarından kısa süre içinde kurtulacağına, aklına koyduğu şeyi kısa zamanda gerçekleştireceğine alamet etmektedir.

Rüyada karpuz sulamak sorunların teker teker çözüme kavuşacağına, işlerin yoluna gireceğine, kardeşlerin birlikte bir iş  kuracağına rivayet eder.

Rüyada boş tarlayı sulamak hayal edilen herşeye kavuşulacağına, sorunların tamamen biteceğine, hayatının olumlu şekilde devam edeceğine, sürpriz gelişmelerin arka arkaya geleceğine, sırtındaki ağırlığın ve yükün azalacağına işarettir.

Rüyada tarla suladığını görmek sorunları hızlı bir şekilde ortadan kaldıracağına, bir sağlık sorunu yaşanacağına delalet eder.

Rüyada pancar tarlası sulamak işlerin yolunda gideceğine, hayırlı insanlarla ahbaplık kurulacağına, sevinçli ve güzel olayların yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada ekin tarlası sulamak evli ise eşiyle mutlu bir hayat süreceğine, kısmetinin her zaman açık olacağına ve sırtının yere gelmeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yeşil tarla sulamak amaçlarını ve hedeflerini de yerine getirme fırsatı vereceğine, tatsız durumların yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada buğday tarlası sulamak gelirinin artacağına ve yüzünün güleceğine, makamını kaybedeceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments