Rüyada tarla koşmak

Rüyada tarla koşmak dertlerinin biteceğine, evde de, sosyal hayatında da mutlu olacağına, daha hızlı ve daha güvenli adımlar atılacağına, anne babayla ters düşüleceğine, istenen ve beklenen haberlerin gelmeyeceğine, ortaklarla aranın bozulacağına, hatalarından ve yanlışlarından ders çıkaracağına, dirliğin ve bütünlüğün kalmayacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, ağız tadının, huzurunun ve neşesinin bozulacağına, kazancını, rızkını, mallarını ve makamını garantileyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada tarla koşmak gördüyseniz:

  • Özel bir macera yaşamak istiyorsanız çekingen tarafınızı geri plana yollamalısınız.

Rüyada tarlada koşmak sıkıntıların ve sorunların son bulacağına, yaşanan bütün üzüntülerin biteceğine, hayatına güzellik, heyecan, eğlence ve renk geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada buğday tarlasında koşmak iş hayatında da çok büyük başarılar kazanacağına ve çok büyük kazançlar elde edeceğine, büyük kazanç getirecek işlere gireceğine inanılır.

Rüyada ekin tarlasında koşmak güçlü, kudretli ve hikmetli kimse olacağına, sağlıkla ilgili sorunların çözüm bulacağına delalet eder.

Rüyada çiçek tarlasında koşmak maddi ve manevi açıdan çok iyi bir konuma ve duruma gelineceğine, yeni bir alışkanlık edinileceğine işaret eder.

Rüyada yeşil tarlada koşmak aile hayatında çok büyük tartışmalar yaşanacağına, kendisini birçok musibet ve sıkıntı ile uğraşmaktan ötürü çok yorgun hissedeceğine, sorun yaratan olayların yakında biteceğine işarettir.

Rüyada yeşil buğday tarlasında koşmak işlerindeki şansının ve kısmetinin hiç bozulmayacağına, kişinin evlatlarının artacağına işaret eder.

Rüyada mısır tarlasında koşmak elindeki imkanları en iyi şekilde değerlendirmesi sayesinde çok iyi yerlere geleceğine, sıkıntılarından kurtulup yolunu çizeceğine yorulur.

Rüyada tarla koşmak sevdiği kişilerden bulacağı maddi ve manevi yardımları bu akrabasının sorununu çözmek için kullanacağına, zarar ettiği ya da beklemeye aldığı işleri kısa süre içinde düzeltip kara geçireceğine delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments