Rüyada tarlada koşmak

Rüyada tarlada koşmak kişinin sevdikleri ile bol muhabbette olacağına, blöf yapan bir kişi yüzünden iş hayatında çok kötü bir duruma düşüleceğine, sistemli bir şekilde işleyen bir projede yaşanacak bir aksilik yüzünden işlerin rayından çıkacağına, yaptığı çalışmaların rağbet görmesinden ötürü çok büyük bir sevinç duyacağına ve bu sayede kariyerinde büyük bir atılım ve değişiklik gerçekleşeceğine, kıskanılacak işleri ve güçlü karakteri ile herkesi kıskandıracak bir hayata sahip olacağına, büyük bir kazanç elde edileceğine, gerçekleştirilen projelerin hayli büyük getirisi olacağına, yaşanan bir hastalık varsa eğer şifa bulunacağına, uzun zaman önce yapılmış ve sürekli vicdan azabı çekilmesine sebep olan şeylerden ötürü rüya sahibinin tövbe istiğfar edeceğine, daha iyi imkânlara sahip olacağına, ruhun ve kalbin rahat edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada tarlada koşmak gördüyseniz:

  • İlk bakışta cazip görünen finansal başlıklı teklif, öneri veya davaetlarin dikkatle ele alınması gerekiyor.

Rüyada tarlada koşmak her işinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, sorunlarından bu sayede kurtulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ekin tarlasında koşmak yüz güldürecek sonuçlar elde edeceğine, daha fazla kazanç elde edeceğine yorulur.

Rüyada yeşil buğday tarlasında koşmak ihtiyaçlarını kolaylıkla gidereceğine, bazı kişilerle aralarında büyük anlaşmazlıklar yaşanacağına delalettir.

Rüyada mısır tarlasında koşmak borçların ödeneceğine, borçlanacağına, işini kaybedeceğine rivayet eder.

Rüyada yeşil tarlada koşmak tek başına bir hayat sürmeye başlayacağına, ancak yakın bir zamanda tanışacağı birisi ile arasında bazı şeyler olacağına, bu durumdan ötürü çok sevineceğine, büyüklerine saygıda küçüklerine de sevgide artık hiç kusur etmeyeceğine işarettir.

Rüyada tarla koşmak elinde bulunan kazancın kendisine çok yeni kapılar açacağına, ticaret ehli olacağına, amaçlarına ve hedeflerine kavuşmak için engel tanımayacağına, mücadeleden vazgeçmeyeceğine işarettir.

Rüyada çiçek tarlasında koşmak kazançlı bir ortaklığın bozulacağına, başarıya ve zafere giden yolun açılacağına delalet etmektedir.

Rüyada buğday tarlasında koşmak hayatında bolluğun ve bereketin hüküm süreceği günlerin geleceğine, bir sebeple işlerinde çok büyük sorunlar yaşayacağına delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments