Rüyada çiçek tarlasında koşmak

Rüyada çiçek tarlasında koşmak çok hayırlı işlere gireceğine bu sayede büyük miktarda para kazanacağına, umutlarını yitireceğine ve emeklerinin de boşa gitmesine neden olacak bazı atılımlar yapacağına, hayallerinin suya düşeceğine, para ve mal kaybı nedeni ile zor günler yaşanacağına, mutlu zamanlar geçireceğine, tam yerinde verilecek kararlarla çalışmaların sürpriz başarılar getireceğine, karşısına çıkan her şansı ve kısmeti değerlendireceğine, el attığı işlerde çok iyi yerlere geleceğine ve bu sayede çok daha üstün olacağına işarettir.

Rüyada çiçek tarlasında koşmak gördüyseniz:

  • Size karşı kayıtsız tavırları olan kişilerden uzak durun.

Rüyada çiçek tarlasında koşmak iş sahipleri tarafından büyük ilgi göreceğine, ortaya çıkan bazı sorunların ortadan kalkacağına alamet etmektedir.

Rüyada tarlada koşmak iş hayatında çok büyük kar edileceğine, öfkeli hareketlerde bulunacağına yorulur.

Rüyada buğday tarlasında koşmak çok iyi bir çevreye sahip olunacağına, işlerin yoluna gireceğine, hata yaptığı insanlardan af dileyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada yeşil buğday tarlasında koşmak kuruntularının ve hastalıklarının son bulacağına, tabiri caizse ayaklarını uzatıp, sırtını yastığa yaslayarak rahat şekilde yaşayama fırsatı elde edeceğine delalettir.

Rüyada ekin tarlasında koşmak bolluk içine olacağına, kişinin sevdiklerine kavuşup, onlarla bir arada yaşamaya başlayacağına işaret etmektedir.

Rüyada tarla koşmak bir rahat yüzü görmeyeceğine, parasal olarak iyi bir yere gelineceğine rivayet etmektedir.

Rüyada mısır tarlasında koşmak kişinin yaşam şeklinin, alışkanlıklarının, hayata bakışının, düşüncelerinin, inandıklarının ve savunduklarının değişeceğine, yaşlılığında da rahat edeceğine yorulur.

Rüyada yeşil tarlada koşmak eline geçen fırsatları bu sayede çok hayırlı işler için kullanacağına, hayat içinde istediği ve hayalini kurduğu herşeye kavuşacağına ve daha önce birçok kez girmek istediği bir işe şartların uygun bir hale gelmesi ile çok zahmet çekmeden gireceğine, herşeyin en kalitelisine ve çoğuna sahip olacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments