Rüyada tanımadığın kadın görmek

Rüyada tanımadığın kadın görmek alınacak tedbirlere rağmen uzun sürecek bir rekabete girileceğine, eş, dost ve akrabaların yardımları sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, yaptığı her hamle ile daha kötü bir olayla karşılaşacağına, destek göreceğine, yaşadığı sıkıntılarından, zorluklardan ve zahmetten kurtulacağına, kişinin allah’ın izniyle kötü kimselerin de şerrinden korunacağına, ancak yapılan çalışmada ısrarcı olunması ve sabırlı ve azimli bir şekilde devam edilmesi halinde çok iyi bir duruma gelineceğine, kazancının artması ile malının ve rızkının da çoğalacağına tabir olunur.

Rüyada tanımadığın kadın gördüyseniz:

  • Gereksiz riskler almayın.

Rüyada tanımadığı bir kadını öpmek işlerin ve düzenin bozulacağına ve ortaklıkların biteceğine, başarılarının artacağına, makamının yükseleceğine alamet eder.

Rüyada tanımadığı kadını görmek kendisini çok değerli, güzel (yakışıklı) ve önemli hissedeceğine, hayırlı kazançlar ve büyük başarılar kazanılması ile kişinin önünün açılacağına yorulmaktadır.

Rüyada tanımadığın bir kadınla kavga etmek iş dünyasındaki yerin kaybedileceğine, kötü bir kişi yüzünden maddi ve manevi açıdan büyük zararlara uğranacağına işarettir.

Rüyada tanımadığın bir kadını öpmek çok büyük başarılar elde edeceğine, tüm sorunlarının biteceğine ve endişelerinin ve üzüntülerinin son bulacağına işarettir.

Rüyada tanımadığı yaşlı kadın görmek mesleğinde yabancılarla el sıkışacak ve anlaşmalar yapacak duruma geleceğine, adının ülke dışında yayılacağına, alkış alacağına ve itibar göreceğine yorulur.

Rüyada tanımadığı kadını öpmek hane içinde samimiyetin ve dürüstlüğün baki kalacağına, zararlı bir alışkanlığın terk edileceğine, yardıma muhtaç insanlara yardım edileceğine, anne babanın hayır dualarının alınacağına delalet eder.

Rüyada tanımadığınız bir kadın görmek hayatın tadına varacağına, işlerinin açılmasıyla gelirinin bir anda ikiye katlanacağına, borcunun tamamen sıfırlanacağına ve kara geçip artık para biriktirip, yatırım yapabilme imkânı elde edeceğine delalet eder.

Rüyada tanımadığın bir kadınla sevgili olmak sıkıntıya düşeceğine, sorunlar karşısında çaresiz ve çözümsüz kalacağına, değer verilen bir aile dostunun tavsiyesi ile bir yola çıkılacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments