Rüyada tanımadığın bir kadınla sevgili olmak

Rüyada tanımadığın bir kadınla sevgili olmak yaşayacağı değişim ile birlikte yardıma muhtaç olan herkese maddi ve manevi olarak yardım edeceğine, hasta olanın da iyileşeceğine, bol kazançlı bir işe girileceğine, kısa bir süre önce tanışılan bir kişi ile yaşanacak bir gönül ilişkisinin evlilikle sonlanacağına, çok sevilen bir kişinin yaptığı bir hatanın hoşgörü ile karşılanacağına, yeni mallara kavuşacağına, özel, seçkin ve ayrıcalıklı bir yaşam süreceğine, hayırlı olayların yaşanacağına, şansın açılacağına, yaşanan zor günlerin biteceğine, sorunlarından ötürü çok büyük zararlar yaşayacağına, yapılan bütün işlerde kazanç sağlanacağına rivayet eder.

Rüyada tanımadığın bir kadınla sevgili olmak gördüyseniz:

  • Bazı sırları paylaşmamanız paylaşmanızdan daha hayırlı sonuçlar doğurabilir.

Rüyada tanımadığın bir kadınla sevgili olmak ailevi meselelerde tarafsız davranacağına, sıkılacağına ve üzüleceğine işarettir.

Rüyada tanımadığı bir kadınla sevgili olmak şansın ve kısmetin açık olacağına, yapılan hataların tekrarlanacağına delalet eder.

Rüyada tanımadığın kadın görmek sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulacağına, çok büyük ve akıllıca atılımlar gerçekleştireceğine, tatsız durumların yaşanacağına ve bu yüzden başın derde gireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada tanımadığı kadınla konuşmak çok büyük başarılar ve kazançlar elde edileceğine, yapılan işte yalnız kalınacağına, zor zamanlar geçirileceğine delalet eder.

Rüyada tanımadığın bir kadını öldürmek atılan adımlar sayesinde çok daha iyi bir duruma geçileceğine ve kazanç elde etmeye başlanacağına, sağlık ve sıhhatinin bozulacağına, hasta olan yakınının ölüm haberini alacağına, iş hayatında sıkıntılı bir döneme gireceğine alamet eder.

Rüyada tanımadığın kadınla kavga etmek kişinin başında dönen kara bulutların artık dağılmaya başlayacağına, eline geçen fırsatların yeni yollar açması sayesinde maddi ve manevi durumunun gün geçtikçe daha iyi bir hale geleceğine delalet eder.

Rüyada tanımadık bir kadın görmek duyacağı bazı sözler sayesinde kafasındaki taşların yerine oturacağına, başarısız olacağına, yenilgiye uğrayacağına bu nedenle de düşünceli ve üzgün gezeceğine işaret eder.

Rüyada tanımadığın yaşlı kadın görmek huzurunun, keyfinin ve ağız tadının kaçacağına, yapılacak çalışmalar ile maddi ve manevi olarak yardıma muhtaç insanlara yardımcı olunacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments