Rüyada tanımadığı bir kadını öpmek

Rüyada tanımadığı bir kadını öpmek hayallerini ve ideallerini gözden geçirdiği bu süreçte yepyeni kararlar alarak, hayatına başka kişilerin müdahaleleri olmadan devam edeceğine, buna rağmen içinde barındırdığı pişmanlık yüzünden kendisini hiç affetmeyeceğine, çok sevdiği kişilerden uzak duracağına, insanlara öncülük edeceğine, beklentilerine ve de amaçlarına kavuşacağına, sevdiği bir kişi ile güzel ve hayırlı bir evliliğe adım atacağına, çok büyük zararlara uğrayacağına, çok büyük kazanç getirecek işlere girileceğine, kendi alanında çok aranılan ve beğenilen bir kişi olacağına, asla gururundan ödün vermeyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada tanımadığı bir kadını öpmek gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin gerçekçi olmasını istiyor olabilirsiniz.

Rüyada tanımadığın bir kadını öpmek daha yeni ve işlerinde çok iyi yerlere gelmiş insanlar ile tanışacağına, yaşanan sıkıntıların ardından çok hayırlı ve güzel günlerin geleceğine işarettir.

Rüyada tanımadığı kadını öpmek maneviyatın da zenginleşeceğine, sorunlarının, sıkıntılarının ve dertlerinin biteceğine delalet eder.

Rüyada tanımadığın kadını öpmek kazancının artacağına, çevresindeki kişilerden yana hayırsızlık göreceğine alamet etmektedir.

Rüyada tanımadığı bir kadını öpmek aldığı bu önemli ve hayati karar sayesinden de hiçbir zaman pişman olmayacağına, uzun zamandan beri bozuk olan sağlığının yerine geleceğine, malvarlığının artacağına rivayet etmektedir.

Rüyada tanımadığı birini öpmek daha iyi yerlere geleceğine, yetenekleri ve becerileri sayesinde büyük kazançlar elde edeceğine, kariyerini çok daha iyi yerlere taşıyacağına, üzüntülerini ve acılarını unutacağına işaret etmektedir.

Rüyada tanımadığın bir kızı öpmek yaşamdaki küçük mutlulukların farkına varılacağına, ihtiyaçların ve eksiklerin giderilemeyeceğine, faturaların biriktikçe birikeceğine, maddi zararın da her geçen gün kapanmayacak boyutlara ulaşacağına işaret etmektedir.

Rüyada tanımadığı bir kızı öpmek çok güzel bir şekilde süren aile hayatında bazı büyük sorunların yaşanacağına, ortaklık kurulan bir kişiden ihanet görüleceğine, işlerinin günden güne daha kötü bir hal alacağına, çok uzun zamandan beri doğru bir şekilde ilerleyen işlerinin yakın bir zaman içinde duraklayacağına, kazancının epey düşeceğine rivayet eder.

Rüyada tanımadığın bir erkeği öpmek büyük miktarlarda paralar kazanacağına, yaşayacağı tatsız ama önemsiz bir olayla karşı karşıya kalacağına bu durumda daha ziyade kendisiyle uğraşacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments