Rüyada tanımadığı yaşlı kadın görmek

Rüyada tanımadığı yaşlı kadın görmek meşakkate düşeceğine, sorunların kısa süre içinde çok rahat bir şekilde çözüme kavuşacağına, işlediği hayır nedeni ile çevresindekilerin taktirini kazanacağına, hiçkimsenin cesaret edemediği ya da yapılmaz dediği işlerin kolay bir şekilde yapılacağına, mülkünün peşine düşecek düşmanları olacağına, ruhsal olarak kötü olunan bir dönemin sona ereceğine, gelmek istediği noktalara geleceğine, yakın bir zaman içinde tanışılacak bir kişi ile dünyaevine girileceğine rivayet eder.

Rüyada tanımadığı yaşlı kadın gördüyseniz:

  • Kendinizi geliştirmenizi sağlayacak şeylerle ilgilenebilir, yeni başlangıçlar yapabilirsiniz.

Rüyada tanımadığı yaşlı bir kadın görmek hiç bilmediği ve görmediği yerler gezip göreceğine, işlerin aksayacağına, yani kısa süreli de olsa kötü durumlarla karşılaşılacağına, ancak daha sonra verilecek kararlar sayesinde sıkıntıların ve sorunların geçeceğine delalettir.

Rüyada tanımadığın yaşlı kadın görmek keyfinin ve sağlığının da yerine geleceğine, sahip olduklarının hesabını tutmakta zorlanacak kadar büyüyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada tanımadığın yaşlı bir kadın görmek çok daha geniş bir kitleye yayılmak için pek tanımadığı kişiler ile çok büyük iş ortaklığı kuracağına ve bu ortaklıktan çok büyük kazançlar elde edeceğine, istediği her şeyi elde edebileceğine, maddi anlamda alım gücünün hiçbir zaman sarsılmayacağına rivayet eder.

Rüyada tanımadığı yaşlı kadın görmek rakiplerini gerisinde bırakacağına ve kendisine karşı kem gözlerle bakan kişileri de bertaraf edeceğine, yapılan hataların telafi edileceğine, işlerinin açılacağına rivayet eder.

Rüyada tanımadığı yaşlı bir adam görmek evliliklerin bitme noktasına geleceğine, hayatındaki aksiliklerin ve engellerin adeta bir çığ gibi büyüyeceğine ve rüya sahibinin daha bir mutsuz ve daha bir üzgün olacağına alamet etmektedir.

Rüyada tanımadığın yaşlı adam görmek işsiz ise işe gireceğine, çalışıyor ise de yeni bir işe başlayacağına, işlerinin kısa bir sürede hiç olmadığı şekilde büyük bir düşüşe geçeceğine ve yakın zamanda kendisinin bile çok şaşıracağı ve sorun yaşayacağı bir işe karışacağına işaret etmektedir.

Rüyada tanımadığı yaşlı adam görmek sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, verilen emeklerin karşılığının fazlasıyla alınacağına, yaşanan kötü olayların unutulması için uzun bir süreliğine inzivaya çekileceğine işaret etmektedir.

Rüyada tanımadığın kadınla konuşmak gönül gözünün açılacağına, kardeşlerden biri ile ilgili bir sorunun çözümü için önayak olunacağına işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments