Rüyada tanımadığın birini tabutta görmek

Rüyada tanımadığın birini tabutta görmek borçların ödenmesi ve sorunların aşılması konusunda çok büyük bir mesafe katedileceğine, yapılan işte yeniden kara geçileceğine ve sıkıntıların hızlı ve sorunsuz bir şekilde ortadan kaldırılacağına, moral ve sermaye kaybedeceğine, büyük bir tartışma yaşayacağına, çok büyük sorunlar ve sıkıntılar ile karşılaşacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına, çok çabalamalarına, ısrarlarına ve diretmelerine rağmen iş hayatı ile ilgili birçok sorun yaşayacağına ve neredeyse iflasın eşiğine geleceğine, aile bireyleri arasında bir kriz çıkacağına, kazancının da eksilmeyeceğine, kurtuluşa ereceğine, allah’ın lütufları ile karşılaşacağına, herkesin takdir ettiği ve saygı duyduğu bir kişi olunacağına, kazançlı bir işe girileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada tanımadığın birini tabutta gördüyseniz:

  • Sizi zayıf duruma düşürebilecek değişikliklere izin vermemelisiniz.

Rüyada tanımadığın birini tabutta görmek hayatının kötüye doğru gideceğine, kariyer planının altüst olacağına, kişinin bütçesinin üstüne çıkması ile birlikte içinde bulunduğu dönemde mali açıdan biraz sıkıntıya düşeceğine rivayet eder.

Rüyada babasının tabutunu görmek hasta ise bakacağına veya refakat edeceğine, çok büyük sorunlar yaşayarak maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına ve neredeyse her gününün kavga ve dövüşle geçeceğine alamet etmektedir.

Rüyada ölmüş kişiyi tabutta görmek sağlıkla ilgili olan bir sorundan kurtulmak için bir doktora başvurulacağına, aksiliklerin aşılacağına işarettir.

Rüyada tabutun başında ağlamak sağlığının ve rahatının da ömür boyu süreceğine, kendisini başarılarından ve mutluluğundan dolayı çekemeyen ve bu yüzden hakkında dedikodu çıkartan insanları hayatından çıkartacağına yorulur.

Rüyada tabutun içine yatmak hayatının her geçen gün kendisine daha büyük mutluluk ve hayır getireceğine böylece yaşadığı zor, kötü ve sıkıntılı günleri de unutturacağına, yapılan bir hatanın kendini bilmez bazı kişiler yüzünden kötü amaçlar için kullanılacağına, verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada sevdiğinin tabutunu görmek girdiği bütün işlerde çok büyük zararlara uğrayacağına, evlilikle ilgili olarak büyük bir adım atılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada beyaz tabutlar görmek duaların boşa gideceğine ve karşılanması neredeyse mümkün olmayacak zararların yaşanacağına, çok uzun zaman boyunca büyük zarar veren borçların sona erdirileceğine, maddi konularda destek olacak bir ortak bulunacağına delalet eder.

Rüyada ölmüş birini tabutta görmek sorunlu bir akrabanın yardımına koşulacağına, hikmetli ve asil insanlardan olacağına alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments