Rüyada sevdiğinin tabutunu görmek

Rüyada sevdiğinin tabutunu görmek büyük çalışmalar gerçekleştirerek hiç olmadığı kadar başarılı olacağı bazı işlere gireceğine, borçlarını ödemesi, işini kurtarması ve sorunlarına çözüm bulması için çok büyük maddi destek sağlayacağına ve bu destek sayesinde arkadaşlıklarının daha da pekişeceğine, güzel ve büyük fırsatlar elde edeceğine, endişe ettiği konuların teker teker çözüme kavuşacağına, kendisine müjdeli haberlerin iletileceğine ve sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, evlatlarından ve çevresindeki kişilerden yana hayır bulacağına, o kişiden fiziksel olarak etkileneceğine, istediği noktalara geleceğine ve planladığı kariyeri yapacağına inanılır.

Rüyada sevdiğinin tabutunu gördüyseniz:

  • Yetenekleriniz, ilerlemenize yardımı olabilecek olağanüstü kişileri size çekebilir.

Rüyada sevdiğin birini tabutta görmek her şeyin yenileceğine, büyük kazançlar elde edeceğine, bolluk ve bereket içinde yaşayacağına yorulur.

Rüyada sevdiğini tabutta görmek dünyadan tüm hevesini alıp ahireti unutacağına, deniz kirli ise bu durumda da kayıplar yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada sevdiğinin tabutunu görmek rüya sahibinin kendisine olan güveninin artacağına, yüksek bir mevkiye terfi edeceğine, çok güzel ve mutluluk verici bu adım ile sevgi dolu ve çok büyük bir huzura ereceği bir yuvaya sahip olacağına ve bu sayede kendisini hiç olmadığı kadar rahat hissedeceğine inanılır.

Rüyada yeşil tabutlar görmek sevdiği bazı kişileri kıracağına ve bu yüzden uzun bir süre boyunca üzüntü çekeceğine, uzun bir süre boyunca askıda kalan bir işin kısa süre içinde tekrar hayata geçirileceğine işarettir.

Rüyada tabuta sarılı yeşil örtü görmek karşılaşacağı her türlü haksızlıkla ömrünün sonuna kadar mücadele edeceğine, hayalperest bir kişi  olunması sebebiyle bu konuyla ilgili bir işe girileceğine, çok büyük başarılar elde edileceğine, aile bireyleri ilgili olarak sevinçli bir haber alınacağına işaret etmektedir.

Rüyada ölmüş insanı tabutta görmek alışkanlıklarını değiştirmek zorunda kalacağı gibi, konforundan da ödün vereceğine, işle ilgili olarak bir zarar yaşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada annenin tabutunu görmek çok uzun zamandan beri hayali kurulan bazı şeylere ulaşılacağına, ekmeğinin artacağına yorulmaktadır.

Rüyada arkadaşının tabutunu görmek zaman içinde küçük işlerin büyüyeceğine ve eline geçen parada da artışlar yaşanacağına, kararları alacak ve son sözü söyleyecek kimse konumuna geleceğine işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments