Rüyada tanımadığın yaşlı kadın görmek

Rüyada tanımadığın yaşlı kadın görmek eskiden beri çok istenen şeylerin yakın bir zaman içinde hayata geçirileceğine ve bu sayede daha önce hiç olmadığı kadar mutlu olacağına, başarılarının artacağına, kazancının çoğalacağına, işlerinin rast gideceğine, ruhunu ve bedenini dinlendireceğine, önündeki yaşamında maddi ve manevi yönden huzursuz ve rahatsız olacağına, arabuluculuk yapılacağına, maddi olarak güç ve kuvvet edineceğine, yaptığı işte büyük bir makama sahip olacağına, zorlu bir rakibin yenilgiye uğratılacağına, hayırlı bir kişi ile evlilik konusunda adım atılacağına, hasretin biteceğine, bunun için her gün şükredeceğine işaret etmektedir.

Rüyada tanımadığın yaşlı kadın gördüyseniz:

  • Yönünüzü belirleyip, o yolda ilerlemeniz gerekiyor.

Rüyada tanımadığın yaşlı kadın görmek yakın zamanda ev ya da araba alacağına, muradına ereceğine, gönül ilişkisi yaşadığı bir kişi ile evlilik yoluna gireceğine, hayallerine ve hedeflerine kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada tanımadığı yaşlı kadın görmek hata üstüne hata yaparak tüm şimşekleri üzerine çekeceğine, sevilen kişiler ile aranın açılacağına rivayet eder.

Rüyada tanımadığı yaşlı bir kadın görmek umutlanacağına, nankör bir kişi ile muhatap olunacağına ve ilgi istenen bir işe gereken ilginin verilemeyeceğine delalettir.

Rüyada tanımadığın yaşlı bir kadın görmek kişinin işlerinin de sağlığının da iyi olacağına, iş beğenmeyen veya gözü yüksekte olan kimselerin hayal kırıklıklarının çoğalacağına delalet etmektedir.

Rüyada tanımadığı yaşlı bir adam görmek hoş bir sürprizle karşılaşılacağına, hayırlı kişiler ile tanışıp çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine delalet eder.

Rüyada tanımadığın yaşlı adam görmek elinin sıkışacağına ve yokluk içinde kötü günler geçireceğine, rüya sahibinin kazancının artacağına işaret etmektedir.

Rüyada tanımadığı yaşlı adam görmek özellikle genç kimselere karşın koruyucu bir rol üstleneceğine, uzun yıllar boyunca rüya sahibi ile bu kişi arasındaki sevgi bağının ve yanısıra saygının devam edeceğine işarettir.

Rüyada tanımadığın bir kadınla kavga etmek arabasını ve toprağının olacağına, maddi olarak çok zarara uğradığı bir sırada hiç beklemediği bir yerden çok büyük bir kazanç elde ede edeceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments