Rüyada tanımadığın bir kadını öldürmek

Rüyada tanımadığın bir kadını öldürmek zor bir durumda olan çalışmaların ve projelerin rahatlayacağına, elinden gelen herşeyi yapmasına rağmen ancak işi bilen birinin destek vermesi ile sorunlardan kurtulacağına, çok büyük bir ferahlama yaşayacağına ve aile hayatındaki sorunlardan bu sayede zarar görmeden kurtulacağına ve çok rahat edeceğine, anne baba kavgası ile uğraşılacağına, yapılan uzun görüşmeler sayesinde çalışma hayatı içinde yaşanan sorunların kısa süre içinde bitirileceğine, de amaçlarına ulaşma mutluluğuna nail olacağına, hayırlı  ve bol kazançlı bir işe girip zenginliğe sahip olacağına, allah tarafından bolluk ile mükâfatlandırılacağına,  bundan sonra canın her çektiğine ulaşacağına, almak istediklerini rahatlıkla satın alma gücüne sahip olacağına, mali olarak güçlenmesinin kendisine huzur ve güzellik de getireceğine, evlatlarından ve çevresindeki kişilerden yana hayır bulacağına işaret eder.

Rüyada tanımadığın bir kadını öldürmek gördüyseniz:

  • Çok yakında eldivenleri takıp mutfağa geçmeniz gerekecek, hazırlıklarla ya da sıranızın gelmesini bekleyerek vakit kaybediyor olabilirsiniz.

Rüyada tanımadığı bir kadını öldürmek bolluk içinde yaşamaya, sıkıntı yaşadığı bazı durumları yakında ortadan kaldıracağına delalettir.

Rüyada tanımadığı bir kadının öldüğünü görmek ekonomik açıdan büyük bir başarı elde edileceğine, bu başarının rüzgârıyla yeni bir işe soyunulacağına, bir sebeple çok kötü durumlara düşeceğine ve çok büyük bir üzüntü yaşayacağına delalettir.

Rüyada tanımadığın bir kadını öldürmek farkında olunmadan yapılan bir hareketin sonuçlarının düzeltileceğine, kalp kırıklığı yaşanacağına, uzun yıllardan beri kurulan hayallerin bir türlü gerçekleşmeyeceğine delalettir.

Rüyada tanımadığın bir kadının öldüğünü görmek maddi açıdan uğranan zararların yakın zaman içinde telafi edileceğine, sancılı geçen bir projenin hayırlı bir şekilde nihayete erdirileceğine, sorunların ortadan kaldırılacağına, böylece hayatının kolaylaşacağına alamet etmektedir.

Rüyada tanımadığı kadın görmek başarısının düşeceğine, devlet kurumlarından birinde işe başlanacağına tabir olunur.

Rüyada tanımadığın bir kadınla sevgili olmak kişinin yasa düşeceğine, mevlit okutacağına işaret etmektedir.

Rüyada tanımadığın bir kadınla tartışmak hayatını çok daha rahat şekilde idame ettireceğine, hayal kırıklığına uğratılacağına delalet etmektedir.

Rüyada tanımadığın kadın görmek tersliklere ve aksiliklere sebebiyet vereceğine, elinin bolluk ve bereket göreceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments