Rüyada tanımadık bir kadın görmek

Rüyada tanımadık bir kadın görmek dertlerin sona ereceğine, hayata olan bakışının da olumlu yönde gelişeceğine, sürekli dalgınlık veya unutkanlık gibi durumlar yaşanması yüzünden ikaz alacağına, kazancının ve rızkının düşeceğine, atılan her adımda daha büyük zararlara girileceğine, yapılan işlerde büyük kazançlar elde edileceğine, huzursuz geçen bir dönemin son bulacağına, alım ve harcama kolaylığının azalmayacağına yorulur.

Rüyada tanımadık bir kadın gördüyseniz:

  • Alışılmışın dışında gelişen durumlar veya olanaklar sizin için yararlı bazı sonuçlar doğuracak olabilir ya da siz bir şekilde oluşan ortamlardan fayda sağlayabilirsiniz.

Rüyada tanımadığın bir kadınla kavga etmek sorunlarının ve dertlerinin çözümü için bazı fırsatlar yaratacağına, maddi imkânların günden güne daha iyi bir hal alacağına, sevilen kişilerle aradaki buzların eriyeceğine rivayet eder.

Rüyada hiç tanımadığın kadın görmek takdir toplayacağına, kardeşlerle birlikte girilen bir işte hayırlı bir sonuca ulaşılacağına alamet eder.

Rüyada tanımadığı bir kadınla konuşmak yaşamınızın ileriki dönemlerinin çok güzel geçeceğine, bir sebeple sıkıntılı zamanlar yaşanacağına işaret eder.

Rüyada tanımadık bir kadın görmek aile bireylerinden birinin sorununu çözeceğine, sosyal hayatını da askıya alacağına rivayet etmektedir.

Rüyada tanımadığı bir kadınla evlendiğini görmek yardım edebileceği kurumlar ile irtibata geçeceğine elinden gereken her şey ile yardım edeceğine, çok hayırlı adımlar atarak daha iyi ve rahat bir hayata kavuşacağına, haksızlığa ve iftiraya uğrayacağına delalettir.

Rüyada tanımadığı bir kadınla öpüşmek yakın bir arkadaşla bir yola çıkılacağına, işlerin ve düzenin bozulacağına işarettir.

Rüyada tanımadığın bir kadınla evlenmek çeşitli kırgınlıklar olacağına, ortak olarak girilen bir işte çok zarar edileceğine, uzun bir zamandan beri beklenen yardımların bir türlü gelmeyeceğine ve etrafındaki kişilerden destek alamayan rüya sahibinin elindeki malları çıkaracağına tabir olunur.

Rüyada tanımadığı kadını öpmek fikir ve görüş ayrılıklarına düşeceğine, büyük bir zenginliğe sahip olacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments