Rüyada babası tarafından silahla vurulmak

Rüyada babası tarafından silahla vurulmak çalışma şartlarının ağır, mesai saatlerinin de uzun olacağına, kişinin gülen yüzünün solacağına, planların alt üst olacağı olayların yaşanacağına ve çok zor bir dönem geçirileceğine, evinde bereketin, keyfin, ağız tadının ve mutluluğun hâkim olacağına, günahlarının affedileceğine, iş hayatında ortaya koyacağı bazı çalışmalar ve alacağı başarılar sayesinde büyük bir özgüvene kavuşacağına, rüya sahibinin kendisini kötü hissetmesine sebep olan bu olayın ardından zamanla daha güzel işler başaracağına, onlara umut bağlayacağına fakat işlerinin istediği yönde ilerleme göstermeyeceğine, büyük aksilikler yaşayacağına delalettir.

Rüyada babası tarafından silahla vurulmak gördüyseniz:

  • İşleri tamamlamaya ya da tamamlatmaya çalışırken çabuk öfkelenebilirsiniz.

Rüyada baba tarafından silahla vurulmak uzun zamandan beri yaşanan sıkıntılı ve üzüntülü durumların sona ereceğine ve insanlardan çok büyük övgüler ve takdirler alınacağına, mucize denilecek kadar önemli değişikliklerin yaşanmasına işarettir.

Rüyada babası tarafından silahla vurulmak şansının ve bahtının daima açıkolacağına ve kendisinden yana gideceğine, kendisine kötülük yapan kişiyi daha dikkatli davranarak yenilgiye uğratacağına yorulur.

Rüyada sevdiği tarafından silahla vurulmak iş dünyasında çok sağlam ve sarsılmaz bir mevki edinileceğine, tamamen içine kapanacağına, kimseyle konuşmayacağına ve durumun doktor tarafından çözüleceği hale geleceğine yorulur.

Rüyada abisi tarafından silahla vurulmak işlerin kötüye gitmesine sebep olacağına, eşler arasında bir soğukluğun baş göstereceğine, epey bir zamandan beri uzakta olan ve çok büyük bir özlem duyulan kişinin yakında döneceğine ve çok güzel günler yaşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada biri tarafından silahla vurulmak elinden gelen herşeyi yapacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın zamanda eş, dost ya da akrabalarından alacağı büyük destek sayesinde kurtulacağına ve bir işten dolayı kötü insanlar ile muhatap olmak zorunda kalacağına işaret etmektedir.

Rüyada silah tarafından vurulmak ün sahibi birisi olunacağına, rızkının ve kazancının eksilmeyeceğine rivayet eder.

Rüyada başkası tarafından silahla vurulduğunu görmek sorunların kısa zaman içinde zorluk çekmeden çözüm bulacağına, hem rütbe hem de kazanç elde etmek için azimle ve hırsla mücadele edeceğine tabir olunur.

Rüyada birisi tarafından silahla vurulmak allah katında da günahkâr durumuna düşeceğine, bazı konularda takıntı derecesinde özenli gösterileceğine ve hayırlı bir kısmet ile evlilik yolunda önemli bir adım atılacağına tabir olunur.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments