Rüyada düşman tarafından silahla vurulmak

Rüyada düşman tarafından silahla vurulmak aynı zamanda bu kazancın yeteri kadar olmayacağına, bu işe güvenerek aldığı bir borcu ödeyemeyeceğine, yiyip içeceğine, maddi ve manevi olarak çok zarara uğranacağına, başarısının artacağına ve makamının da yükseleceğine, yaptığı şeylerden ötürü bazı kötü kişiler ile muhatap olmak zorunda kalacağına, güzel ve hayırlı günler yaşamaya başlayacağına, parasal olarak genişliğe çıkılacağına, düşmanlardan ve rakiplerden kurtulmanın yollarının bulunacağına delalet eder.

Rüyada düşman tarafından silahla vurulmak gördüyseniz:

  • Gayret, girişim veya hareketleriniz takdir görebilir ya da bazı konularda gereken desteği bulabilirsiniz.

Rüyada düşman tarafından silahla vurulmak birden fazla ortakla iş kurulacağına, girdiği bütün işlerde başarıya ulaşacağına işaret etmektedir.

Rüyada düşman tarafından vurulmak yapılan işlerin rağbet görmesi sayesinde kazancın katbekat artacağına, sevdikleri ile birlikte olacağına, maddi olanaklarının rahat rahat yaşamasına el vereceğine delalettir.

Rüyada düşmanı tarafından vurulmak kendisi için istediği iş imkânlarına çok çaba göstermesine rağmen ulaşamayacağına, bir aile büyüğü ile ilgili üzücü bir haber alınacağına, ekonomik olarak zarar getirecek bir işe girileceğine işarettir.

Rüyada düşmanın tarafından vurulmak manevi olarak huzur içinde olacağına, anlayışlı bir kısmet çıkacağına yorulmaktadır.

Rüyada silah tarafından vurulmak sorunlu bir ilişkiye başlanacağına, kariyer yapma konusunda bazı engellerle karşılaşılacağına, düzgün giden işlerin kötü sonuçlar vereceğine, çok büyük ve hayırlı olayların yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada babası tarafından silahla vurulmak mutlulukların yarım kalacağına, heveslerin söneceğine, geleceğinin zenginlik ve mutluluk içinde geçeceğine işaret eder.

Rüyada biri tarafından silahla vurulmak yapılacak olan bir ortaklığın büyük bir ün getireceğine, yeni yollara girileceğine ve mutlu olunacağına, yeni bir şehre ya da ülkeye taşınacağına ve evleneceğine rivayet etmektedir.

Rüyada birisi tarafından silahla vurulmak uzun süreli planlarda ciddi değişiklikler olacağından dolayı kişinin hesaplarında da karışıklıklar çıkacağına, kaçan fırsatların yeniden kazanılacağına, imkânların gün geçtikçe daha genişleyeceğine delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments