Rüyada kızın dövmek

Rüyada kızın dövmek sorunlar ve sıkıntılar yaşanacağına, kendilerini toparlamaları ve işlerini düzeltmeleri için destek vereceğine, maddi ve manevi olarak büyük gelişmeler yaşanacağına, sevilen bir kişi ile girilecek bir işte büyük başarı kazanılacağına, atılacak adımlar sayesinde herkes tarafından tanınan bir kişi olunacağına, zararların telafi edileceğine, çok büyük ve çok sıkıntı verici olayların yaşanacağına, işler ilgili olarak büyük sıkıntılar yaşayacağına, elde avuçta bulunan paralar ile girilen işte meslek açısından çok üst noktalara gelineceğine, ilerlemesi gerekirken, geriye doğru gideceğine, yol göstereceğine işarettir.

Rüyada kızın dövmek gördüyseniz:

  • Mizahi yeteneklerinize ihtiyacınız olabilir.

Rüyada bi kızı dövmek etrafındaki insanlardan alacağı yardım ile bu durumdan kurtulmaya çalışacağına, ancak bu kişi ile olan işin sona ermesi ile sorunların ortadan kalkacağına, kazançlı bir döneme girileceğine tabir olunur.

Rüyada kızını tokatla dövmek çok rahat ve hayırlı işlere gireceğine, aile hayatında çok istediği ve uzun zamandan beri hayal ettiği bir mutluluğa ve huzura kavuşacağına rivayet eder.

Rüyada sevdiği kızı dövmek maneviyatının çökeceğine, işlerinin aksayacağına, işinde terfi edeceğine inanılır.

Rüyada anne kızını dövmek sadece kendisini düşüneceğine, her çalışmanın büyük başarılar kazandıracağına yorulur.

Rüyada kızını dövdüğünü görmek insanlık ve kulluk vazifesini daha çok yerine getireceğine, dünya hayatından çok ahiret yaşamı için savaşacağına, hayal edilen herşeye kavuşulacağına, sorunların tamamen biteceğine tabir olunur.

Rüyada bir kızı dövmek çok başarılı ve hayırlı işlere imza atacağına, hatta şiddete başvurması yüzünden mahkemelik olacağına alamet etmektedir.

Rüyada annenin kızını dövmek başka işlere girmek için fırsat yaratılacağına, sıkıntıların birlik ve beraberlik sayesinde aşılacağına alamet eder.

Rüyada babasının kızını dövdüğünü görmek maddi ve manevi olarak düşecekleri sıkıntılı durumlardan kurtulmaları için çok büyük çaba göstereceğine, akıp giden zamana rağmen halen istenen noktaya gelinemeyeceğine tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments