Rüyada tanıdığının kapandığını görmek

Rüyada tanıdığının kapandığını görmek mutlu ve hayırlı bir hayat süreceğine, bol muhabbette olacağına, hayırlı ve güzel günler görüleceğine, hayırlı bir kişi ile bir birliktelik yaşanacağına, işleri yoluna koymak ve sorunlu durumu toparlamak için çok çaba göstereceğine, işlerin yoluna girip çok büyük miktarlarda para kazandırmaya başlayacağına, yaşanan sorunların tek tek çözüme ulaşacağına, sıkıntıların sona ereceğine, hasret ve özlem gidereceğine, iş hayatında ve aile hayatında çok hayırlı olaylar ile karşılaşacağına, yakın bir zaman içinde yeni ve daha başarılı işlere gireceğine delalettir.

Rüyada tanıdığının kapandığını gördüyseniz:

  • Ciddi bir yapıdasınız.

Rüyada tanıdığın birinin kapandığını görmek hayatının en kötü anlarında bile mutlu olacağına, sorunların hızlı bir şekilde çözüme kavuşacağına ve sevdiği kişiler ile kâh eğlenerek kâh oynayarak işlerini gerçekleştireceğine, büyük çalışmalar sırasında çok güzel günler göreceğine ve bundan sonra karşısına çıkabilecek durumlar için daha dikkatli olacağına delalet eder.

Rüyada tanıdığının kapandığını görmek kardeşleri ile tartışmasından dolayı canının sıkılacağına bazı uğursuzluklarla uğraşmak zorunda kalacağına, ruhsal ve parasal olarak çok rahat ettirecek bir karar verileceğine yorulur.

Rüyada demir kapının kapandığını görmek borçlanacağına, hane halkı arasına nifak tohumları serpileceğine işaret etmektedir.

Rüyada açık birini kapanmış görmek sıkıntıların birlik ve beraberlik sayesinde aşılacağına, bekarsa güzel bir birlikteliğe başlanacağına delalet eder.

Rüyada işyerinin kapanmasını görmek günah işleyeceğine, kendisini üzen ve sıkıntıya sokan durumların yakında düzeleceğine delalet eder.

Rüyada gözü kapanmak emeklerinin karşılığını fazlasıyla alacağına, etrafındaki insanların desteği ile daha çok kişiye ulaşacağına, bu sayede elde edilen kazanç ile daha farklı işlere girileceğine rivayet eder.

Rüyada kapanmak ve açılmak ortaklarla aranın bozulacağına, çok büyük mutluluklar yaşanacağına işaret eder.

Rüyada kapanda fare görmek verdiği sözleri yerine getiremeyeceğine, kazandığı paranın bereketinin olmayacağına, sıkıntı çekeceği ve üzüleceği bir ortama gireceğine delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments