Rüyada açık birini kapanmış görmek

Rüyada açık birini kapanmış görmek kefil olduğu insanlardan zarar göreceğine, aksaklıklardan ötürü bir türlü ilerlemeyen bir proje yüzünden yatırımcılarla karşı karşıya gelineceğine, alim ve bilge insan olacağına, problemlerin sorunsuz şekilde çözüleceğine, bir sebeple çok kısa süre içinde parasal ve ruhsal olarak sıkıntılı bir döneme girileceğine, yapılan hata hakkında iş konusunda deneyim sahibi insanlardan yardım ve destek alınacağına, lüks şekilde yaşayacağına, dilediği gibi harcama yapacağına, istediği gibi alışverişe gideceğine, hayırlı olaylar ile karşılaşacağına, aile bireylerini üzecek ve eldeki imkanların heba olmasına yol açacak bir kişi ile muhatap olacağına ve bu durumun rakipleri çok sevindireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada açık birini kapanmış gördüyseniz:

  • Özel bir tartışma ortamında dışarıda kalabilirsiniz.

Rüyada açık birini kapanmış görmek onu helalinden kazanarak huzur içinde yiyeceğine ve bundan sonra da çok çalışıp emeklerinin karşılığı olarak bolluk, bereket, rahatlık, konfor ve lüks içinde yaşayacağına, kendisini çekemeyen insanların kurduğu tuzaklardan kurtulacağına delalettir.

Rüyada açık bir kadının kapandığını görmek hastalıklarından kurtulacağına, rütbesinin artacağına alamet etmektedir.

Rüyada açık olan birinin kapandığını görmek umutsuzluğa, karamsarlığa düşeceğine ve çevresindeki kişilerle yaşayacağı fikir çatışmaları nedeniyle o kimselerle yollarını ayıracağına, bol bol hayır duası alınacağına delalet eder.

Rüyada açık bir insanın kapandığını görmek aydınlık geçen bir dönemin sıkıntıyla sona ereceğine, başarılar yaşanacak ve büyük atılımlar yapılacak bir işe girileceğine delalet etmektedir.

Rüyada açık birinin kapandığını görmek keyifli ve neşeli bir kimse yapacağına, başını ağrıtacak olaylar yaşayacağına ve keyfinin kaçacağı bir döneme gireceğine inanılır.

Rüyada başı açık birinin kapandığını görmek işle ilgili yapılan görüşmelerin sonuçsuz kalacağı, çok daha sakin ve aklıselim bir insan olacağına yorulmaktadır.

Rüyada kapana kısılmak ev sahibi olacağına, içini açmaya karar vereceğine delalettir.

Rüyada kapanmak örtünmek kısa süre içinde büyük atılımlar gerçekleştireceğine, bunun kendisi için büyük bir şans olacağına hep kısmet getireceğine işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments