Rüyada kapanmak ve açılmak

Rüyada kapanmak ve açılmak sevdiği kişilerden kötü sözler işiteceğine, büyük maddi zararlara uğrayacağına, ahlakını ve iyi niyetini bozmadan hareket edeceğine, günü birlik kazanç elde edeceğine, geçiminin ve gelirinin sürekli olmayacağına, düzenli ve disiplinli bir hayat süreceğine, belki ölümler görüleceğine, adını herkese duyuracağına, amaçlarına ve hedeflerine nail olacağına yorulur.

Rüyada kapanmak ve açılmak gördüyseniz:

  • Yalnız bir erkekseniz gözünüze kestirdiğiniz bayanı elde edebilirsiniz.

Rüyada açılıp kapanmak ticaret hayatının başarılı ve kazançlı geçeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından çok rahat bir şekilde kurtulacağına işaret etmektedir.

Rüyada kapanıp tekrar açılmak çok büyük zenginliğe sahip olacağına, tüm sıkıntıları, dertleri ve üzüntüleri göğüsleme kudretine ve gücüne sahip olacağına delalettir.

Rüyada kapanmak ve açılmak kurulmuş olan bir ortaklığın bozulacağına, bir akrabadan hata görüleceğine, eline belki bir daha hiçbir zaman geçmeyecek kadar büyük bir kısmeti ve şansı tepeceğine yorulur.

Rüyada kapanıp açıldığını görmek çok güzel bir birlikteliğin ardından verilen kararla dünyaevine gireceğine ve huzurlu ve sevgi dolu bir hayat yaşayacağına, huzurlu ve işlerin açılacağı bir döneme girileceğine işarettir.

Rüyada kapanıp açılmak çok iyi bir çevreye sahip olunacağına, işlerin yoluna gireceğine, yalan söylemeye işaret eder.

Rüyada gözü kapanmak umutsuzluğa kapıldığı bir anda müjdeli haberler alarak moralinin eskisinden daha iyi olacağına, onunla ömrünün sonuna kadar ayrılmayacağına işaret etmektedir.

Rüyada kapıların kapandığını görmek çevresindekilerle hoş sohbet ve uyum içinde olacağına, alınan borçların günü gününe ödeneceğine işaret eder.

Rüyada kapanmak örtünmek kaderinin ve hayatının güzelleşeceğine, gittiği yolda muvaffak olacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments