Rüyada kapanda fare görmek

Rüyada kapanda fare görmek büyük sıkıntılar yaşanacağına, maddi ve manevi olarak büyük zarar göreceğine, sıkıntılarından kurtulacağına, yaşamının daha kolay hale geleceğine, elinin bolluğa kavuşacağına, başı sıkıştığı bir anda sevdiği ve çok değer verdiği kişilerden çok büyük destekler alarak çok uzun bir zamandan beri yaşadığı bir sorunu çözeceğine, özgüvenini yitirerek bir süreliğine iç dünyasına kapanarak yaşayacağına, hastalıklarının azalacağına, yeni gelir kaynakları keşfedeceğine, yatırımlarından hedeflediği karı elde edeceğine ve bu sayede kendine olan özgüveninin de artacağına işarettir.

Rüyada kapanda fare gördüyseniz:

  • İş hayatınızda veya sosyal yaşamınızda diğerleri ya sizin gittiğiniz yoldan gidecekler ya da başka hiçbir seçenekleri olmadığını fark ederek sizin yolunuza dönecekler.

Rüyada kapanda fare görmek çıkmaza düşeceğine, aile hayatında çok güzel gelişmeler yaşayacağına delalettir.

Rüyada kapana kısılmış fare görmek gereken sabrı göstereceğine ve onun tüm zorlu, zahmetli ve sancılı evrelerini ve  aşamalarını göğüslemeyi göze alacağına, kötü günlerinin, sıkıntılarının, sorunlarının ve problemlerinin de son bulacağına işarettir.

Rüyada fare kapanı görmek çıkar için insanlara zulmetmeye, kişiye kalacak miras sayesinde tüm düşlerin gerçek olacağına tabir olunur.

Rüyada fare ve fare kapanı görmek emeklerinin heba olacağına, deyim yerindeyse hevesin kursakta kalacağına, şanssızlık yaşanılacağına ve girilen işlerden elin boş dönüleceğine işaret eder.

Rüyada işyerinin kapanmasını görmek barışın ve sevgi ortamının yaşanacağına, karşılıklı olarak aynı duygular beslenen bir kişi ile konuşulup bir birliktelik kararı alınacağına delalet eder.

Rüyada sevdiğinin kapandığını görmek işlerinin açılacağına, maddi ve manevi olarak çok rahatlayacağı bir döneme gireceğine, sevinçli, mutlu ve huzurlu bir kişi olunacağına, yakın zaman içinde ayakları yerden kesecek bir karar verileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kapanmak ve açılmak büyük ve meşakkatli bir işe ortak olunacağına, anne babayla ters düşüleceğine, istenen ve beklenen haberlerin gelmeyeceğine, ortaklarla aranın bozulacağına inanılır.

Rüyada bir bayanın kapandığını görmek çözüm bulmak için fikir danışacağına, geçimin daha kolay hale geleceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments