Rüyada baba el öpmek

Rüyada baba el öpmek rahat bir işe girileceğine, çalışmalarının karşılığında istediği takdiri ve ünvanı almayı başaracağına, girilen bir yolda başarıların sürekli artacağına, başkasının sigarasını yakmak ise, maddi ve manevi olarak sürekli birilerinin yardımına ihtiyaç duyan biri olacağına, yaptığı işlerde eline geçen paranın artması sayesinde çok büyük bir zenginliğe kavuşacağına, ancak biraz sabırlı olunması ve daha dikkatli davranılması sayesinde her şeyin yoluna gireceğine, yaşanan bir rahatsızlıktan ötürü zor zamanlar geçirileceğine, maddi ve manevi yönden kötü bir döneme girip işlerin zarara uğrayacağına, iş hayatında parlak bir döneme girildiğine rivayet etmektedir.

Rüyada baba el öpmek gördüyseniz:

  • Duygusal sorunlar geleceğinizle ilgili kaygı duymanıza neden olabilir.

Rüyada babasının el öpmek aile hayatında çok büyük tartışmalar gerçekleştirileceğine, onun yasaklarını çiğneyeceğine, günahkâr olacağına delalet etmektedir.

Rüyada babanın elini öpmek neşesinin de yerine geleceğine, tüm ülkenin bahsedeceği çalışmalar gerçekleştirileceğine işaret eder.

Rüyada anne ve babasının elini öpmek tatsız bir durumla uğraşmak zorunda kalınacağı, bir sebeple neredeyse yıkılacağına, hayata küsecek duruma geleceğine yorulur.

Rüyada baba eli öpmek büyük bir gruba liderlik edileceğine, hedeflediği kazancı elde edeceğine yorulur.

Rüyada anne babanın elini öpmek eski neşesinin ve ağız tadının yerine geleceğine, yeni işler konusunda büyük adımlar atılacağına işarettir.

Rüyada ölmüş babanın elini öpmek ailevi sorunların bir türlü sonuçlanmayacağına, böylece yaşanan uykusuz gecelerin biteceğine, eline geçen fırsatların hepsinin çok büyük hayır getireceğine ve yakın zaman içinde başarılı adımlar atılacağına işarettir.

Rüyada ölmüş baba eli öpmek kişinin bu sayede başarısı ile ön plana çıkacağına, işinde terfi edeceğine, yaşadığı zorluklar ve işlediği günahlar nedeni ile büyük bir pişmanlık yaşayacağını, allah’a sığınıp ondan af dileyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada ölmüş anne babanın elini öpmek gözyaşının dineceğine, şansın ve kısmetin açılacağına, atılacak adımlar sayesinde iş ile ilgili konularda hep bir adım önde olunacağına, yaşanan üzüntülerin son bulacağına, stresten uzaklaşılacağına, çok daha hayırlı yollara girileceğine delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments