Rüyada babanın elini öpmek

Rüyada babanın elini öpmek uzun zamandan beri çok sorun yaşadığı bir konuda hayırlı bir sonuca varacağına, hayatını gereksiz yere işgal eden, zamanını çalan ve moralini bozan kişilerden uzaklaşacağına, işlerindeki bereketin, bolluğun, verimin kaçacağına ve yaşadığı huzurun biteceğine, aile hayatında çok kötü ve tartışma dolu günler geçireceğine, zenginliğe, gerek kısa vadede gerek uzun vadede çok yol katedileceğine, yeni bir iş kapısı bulunacağına, olumlu ve hayırlı gelişmelerle karşılaşacağına, bu sayede yüzünün güleceğine, başını ağrıtan ve canını sıkan sorunların ortadan kalkacağına inanılır.

Rüyada babanın elini öpmek gördüyseniz:

  • Üzerinizdeki gereksiz yükleri atıp hafifleme konusunda karşı konulmaz bir istek duyabilirsiniz.

Rüyada babanın el öpmek kendi kaderi dışında, başkalarının kaderinde de etki yapabilecek önemli bir konumda olacağına, onun istediği yoldan gideceğine rivayet etmektedir.

Rüyada babanın elini öpmek sorunlarından arınacağına, aile hayatının hiç olmadığı kadar güzel olacağına, kısa süre içinde daha dirençli bir şekilde işlerine asılacağına ve kendisini daha rahat hissedeceğine, üzüntüden gülmeyi unutmuş olan gözlerinin ve yüzünün yeniden güleceğine rivayet eder.

Rüyada ölmüş babasının elini öpmek uğradığı haksızlığın özürle düzeltileceğine, uzun yıllardan beri gerçekleştirmeyi düşündüğü hayallerine kavuşacağına işarettir.

Rüyada ölmüş anne babanın elini öpmek olumsuz duygu ve düşüncelerinden arınacağına, geleceğinin parlak, şansının da açık olacağına alamet eder.

Rüyada kayın babanın elini öpmek maddi olarak büyük bir kayıp verileceğine, kısa süre önce hiç olmadığı kadar başarılı olacağına delalettir.

Rüyada anne ve babasının elini öpmek sıkıntılı ve sorunlu olunan zamanlarda büyük bir istekle ortak olacağına, rahatsızlık yaratacak bir işe girileceğine alamet eder.

Rüyada ölmüş olan babanın elini öpmek iş dünyasındaki prestijin azalacağına, maddi sıkıntıyla geçecek bir dönem geçirileceğine, kendisini allah yoluna adayacağına, çok mutlu olacağına, ibadetlerini tam olarak yerine getireceğine delalet eder.

Rüyada baba eli öpmek asil kişilerle birlikte olup iyi bir hayat süreceğine, ölümcül hastalıklara işaret inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments