Rüyada bebek düğmesi görmek

Rüyada bebek düğmesi görmek çok büyük mutluluklar yaşayacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının sona ereceğine, sınırlarının ve yapabileceklerini hesap ederek atılım yapacağına bu sayede ufak ve yeni girişimlerinden büyük ve tatmin edici sonuçlar elde edeceğine, güzel, olumlu ve hayırlı gelişmeler yaşayacağına, sevdikleri ile kavuşacağına, hasret gidereceğine, yaşanan sıkıntıların ve zorlukların sona ereceğine, sağlıklı ve mutlu bir yaşama kavuşacağına, mutluluk ve huzur bulacağına, herkesin dikkatinin çekileceğine, bir sebeple hem çok şaşıracağına, hem de çok üzüleceğine delalet eder.

Rüyada bebek düğmesi gördüyseniz:

  • Rahatsız edilmemek istiyorsunuz yani zihinsel yönden faal olamıyorsunuz.

Rüyada bebek düğmesi görmek rüya sahibinin büyük bir cesaret örneği gösterip, tüm risklerini göze aldığı bir işe atılarak bu işten çok büyük gelir elde edeceğine, vefakar bir insan olunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada mavi düğme görmek rahat ve güzel günler geçireceğine ve bu durumun geçici değil, bir ömür olacağına, ticari ve maddi kaybın karşılanacağına işaret etmektedir.

Rüyada yeşil düğme görmek iyi giden hayatının bir anda bozulacağına, iflas edeceğine, çektiği yokluğun unutulacağına delalet eder.

Rüyada yeşil düğme almak bir sebeple gerek iş hayatında ve gerek sosyal hayatta muhatap olunan kişilerin güveninin sarsılacağına, helal ve makbul olan dünya mallarına sahip olacağına, kurulu bir düzene kavuşacağına ve rahata ereceğine rivayet eder.

Rüyada gümüş düğme görmek hayatıyla ilgili kararlar almadan önce muhakkak ailesine danışacağına, rahat ve sağlıklı bir döneme gireceğine, çok büyük bir mutluluğa ereceğine, gireceği bir işte çok sevdiği bir kişi ile bir ortaklık kuracağına tabir olunur.

Rüyada gömlek düğmesi iliklemek ticarette daha fazla kar elde edeceği alanlara yöneleceğine, çok zor durumlar ile karşı karşıya kalacağına, büyük üzüntüler yaşayacağına, dertlerinin günden güne artacağına, aldığı borçları ödemekte çok büyük sıkıntılar çekeceğine delalettir.

Rüyada kol düğmesi aramak işlerin sürekli artacağına, kısmetinin ve talihinin açılacağına inanılır.

Rüyada beyaz düğme görmek rüya sahibinin olumlu giden bir işini bozacağına, kendisini çekemediği için etrafta olur olmaz laflar edeceğine, uzun yıllardan beri gerçekleştirmeyi düşündüğü hayallerine kavuşacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments