Rüyada tabutun üzerine oturmak

Rüyada tabutun üzerine oturmak kendisini çok zor zamanlar içinde bulacağına, geçmişte yapılmış olan hataların telafi edileceğine, büyük bir hastalıkla boğuşup eskisinden çok daha iyi olmuş bir şekilde ayağa kalkacağına, geçiminin rahat ve kolay olacağına, ağız tadının, keyfinin, rahatının, konforunun ve lüksünün de sürüp gideceğine, bütün aile tarafından çok büyük sevinçle karşılanan şeylerin gerçekleştirilmesi ile çok daha iyi şeylerin ortaya konulacağına ve rüyayı gören kişinin bu konuda çok büyük bir kazanç elde edeceğine, bazı kimseler tarafından uğrayacağı zarar nedeniyle canının yanacağına, yoklukla ve gözyaşıyla geçen günlerini de geride bırakacağına, aile yaşantısında da her şeyin yolunda gideceğine delalet eder.

Rüyada tabutun üzerine oturmak gördüyseniz:

  • Olayları bizzat ele almanız veya işlerin içerisinde yer almanız durumunda fırsatlar söz konusu olabilir.

Rüyada tabutun üstüne oturmak kırgınlıkların ve küskünlüklerin aşılacağına, eş, dost ve akrabalarla çok mutlu günler geçirileceğine, nefsine uyacağına delalettir.

Rüyada tabutun üzerine oturmak çok büyük maddi ve manevi zararlar ile karşılaşacağına, çok büyük tartışmalara ve çekişmeler yaşayacağına ve aile arasında zaman zaman sürtüşmeler meydana geleceğine, kafasına koyduğuna ulaşacağına yorulur.

Rüyada tabutun yanında oturmak ruhuna ilaç gibi gelecek ve onu iyileştirecek kadar hayırlı gelişmeler yaşayacağına, aile bireyleri arasında yaşanan tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine delalettir.

Rüyada tabutun üzerinde oturmak küslük söz konusu ise en kısa zamanda barışılacağına, iş hayatında ve aile hayatında çok güzel ve iyi atılımlar yapılacağına ve yüklü miktarda kazanç elde edileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada tabutun içine yatmak ancak yakın bir zaman içinde atacağı bazı adımlar sayesinde çok rahat edeceği ve büyük bir ferahlık yaşayacağı bir döneme gireceğine, çok üzüntülü ve sorunlu olaylar yaşanacağına alamet eder.

Rüyada sevgilini tabutta görmek kendisine gelir getiren yolların önüne engeller çıkacağına, layık olduklarına sahip olacağına delalet eder.

Rüyada tabuta girmek sıkıntılı geçen günlerin geride kalacağına, sıkıntılarının artacağına alamet etmektedir.

Rüyada ölen birini tabutta görmek üzüntülerin, sıkıntıların ve sorunların kısa sürede çözüleceğine, kısmetlerinin ve şansının artacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments