Rüyada tabutun yanında oturmak

Rüyada tabutun yanında oturmak zahmetli bir işin kolayca halledileceğine, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, yapılan hatalar yüzünden elde bulunan fırsatların teker teker uçup gideceğine ve para kazanmak için verilen mücadelenin fiyaskoyla sonuçlanacağına, çok uzun zamandan beri hayali kurulan şeyin bir türlü gerçekleştirilemeyeceğine, oturduğu koltuğu hiç kaybetmeyeceğine ve bu sayede ne gelecek ne de işsiz ve aşsız kalma korkusu yaşamayacağına, bazı araştırmalar yapılıp sorunun kaynağının bulunacağına, sıkıntılı bir döneme gireceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük adımlar atılacağına, sağlığının geri geleceğine delalettir.

Rüyada tabutun yanında oturmak gördüyseniz:

  • Bazı konularda kendinize haksızlık yapıyor olabilirsiniz.

Rüyada tabutun yanında oturmak kendini depresif, gergin, mutsuz yaşama karşı da isteksiz hissedeceğine, çok güzel bir birlikteliğin ardından verilen kararla dünyaevine gireceğine delalet eder.

Rüyada tabutun üzerinde oturmak sıkıntıların ve sorunların sevilen kişilerden gelecek destekler sayesinde çözüm bulacağına, ruhen çok büyük bir gelişme yaşayacağına, aile bireylerinden birinin sorununu çözeceğine, moralini ve neşesini kaybedeceğine yorulur.

Rüyada tabutun üzerine oturmak eğer gören kişinin borçları varsa bu borçları ödeyecek maddi gücü bulacağına, bunun kendisine ekonomik sıkıntılarından kurtulması için çare olacağına yorulmaktadır.

Rüyada tabutun üstüne oturmak zor zamanlardan geçerek ferahlığa çıkmaya çalışacağına, güzel bir geleceğin yaklaşmasına alamet eder.

Rüyada ölü birinin yanında oturmak eline büyük fırsatlar geçeceğine, hayırlı kazançlar elde edileceğine tabir olunur.

Rüyada eski sevgilinin yanında oturmak daha çok kazanç elde edeceğine ve sevdiği kişilerin ve yardıma muhtaç insanların yardımına koşacağına, alın terinin ve tükettiği nefesin kazandıklarına değeceğine işarettir.

Rüyada başbakanın yanında oturmak yaşanan ayrılık ve hasret gibi duygulara çözüm bulunması için önayak olacağına, şifaya ve çarelere kavuşacağına delalettir.

Rüyada denizin yanında oturmak sorunlarının çözüme kavuşacağına, hayırlı ve anlayışlı bir kişi ile ortaklık kurulacağına, güzel günlerle tanışılacağına, projelerin yeni ve hayırlı kapılar açacağına, sorunların kısa süre içinde biteceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments