Rüyada ölen birini tabutta görmek

Rüyada ölen birini tabutta görmek ancak bazı kişilerin bu başarıya gölge düşürmek için çaba göstereceklerine ve şimdi olmasa bile yakın bir zamanda kötü bir durumla karşılaşılabileceğine, güzel bir şekilde devam eden ve büyük kazanç beklentisi ile yapılan bir projenin askıya alınacağına, ticarette öne geçeceğine, mutlulukların her geçen gün daha da artacağına, yaşanacak kötü durumdan ötürü çok büyük bir üzüntü duyulacağına, her attığı adımı paraya çevireceğine, yapacağı çalışmalarda yapacağı hatalardan ve adım atmakta gecikmesinden ötürü çok üzücü durumlara düşeceğine, hayırlı kararlar verileceğine tabir olunur.

Rüyada ölen birini tabutta gördüyseniz:

  • Belli eğilimlerinizi veya ilgi alanınıza giren konuları derin şekilde araştırmanızda fayda var.

Rüyada başkasını tabutta görmek yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine, fakir fukaranın karnının doyurulacağına, çok büyük ve hayırlı kazanç getirecek çalışmalar gerçekleştireceğine, insanların hayran kalacağı işler ortaya koyacağına yorulur.

Rüyada tabuta sarılı bayrak görmek kolay yoldan gelir elde edeceğine, geçim derdinin olmayacağına, eşlerinin kapanacağına delalettir.

Rüyada bir yakınını tabutta görmek girdiği işlerin zor olmasına ve çok zahmet vermesine rağmen kendisine yardım eden kişiler sayesinde çok rahat bir şekilde üstesinden geleceğine, zaferlerle ve başarılarla dolu bir çalışma hayatı olacağına işarettir.

Rüyada daha önce ölmüş birinin tabutunu görmek eline geçecek olan fırsatların günden güne çoğalacağına, uzun zamandan beri bozuk olan sağlığının yerine geleceğine, anne baba hayır duaları sayesinde sevilen bir kişi ile hayatın birleştirileceğine ve hayalleri süsleyen ve herkesin sahip olmak istediği bir bebeğe sahip olunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yeşil örtülü tabutlar görmek kötü günleri arkasında bırakacağına, yapılan çalışmaların heba olacağına ve bir türlü başarı elde edilemeyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada kızını tabutta görmek daha önce hiç görülmedik bazı işlere imza atacağına, kişinin her zaman bolluk içinde bir hayat sürerek, sevdiklerine de her şeyin en iyisini vereceğine tabir olunur.

Rüyada akrabanın tabutunu görmek çok hayırlı ve iyi insanlar ile karşılaşarak en kısa zamanda evlilik yoluna girileceğine ve rüyayı gören kişinin, temizliğine ve beslenmesine dikkat etmesi sayesinde çok sağlıklı ve uzun ömürlü bir kişi olacağına, çok para kazanılacağına alamet eder.

Rüyada sevdiğinin tabutunu görmek deyim yerindeyse ince eleyip sık dokuyacağına, çok uğraş vererek büyük bir servete kavuşacağına, sıkıntıların çok başarılı bir şekilde aşılacağına, aile bireylerinin birlikte hareket edeceğine, imkanlarını zorlayarak hedeflerini büyüteceğine ve ideallerine sımsıkı sarılacağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments