Rüyada sevgilini tabutta görmek

Rüyada sevgilini tabutta görmek kıskanan kişilerin ve iş hayatında rekabet içinde olunan kişilerin yenilgiye uğratılacağına, yapılan bir çalışma sayesinde çok yakın bir zaman içinde sıkıntıların aşılacağına, ezilmeden, fakirlik çekmeden yani rahat bir hayat geçireceğine, strese gireceğine, gergin olacağına, bütün eksiklerinin ve sıkıntılarının da giderileceğine, o kimselerden menfaat göreceğine ve fayda bulacağına, aile bireyleri ile rahat bir ömür sürüleceğine ve alınacak hayırlı ve sevinçli bir haber ile mutluluklara mutluluk katılacağına, rüya sahibinin geçimini sağlamak için çok zahmet çekeceğine ve tüm hayatının neredeyse çalışmak olacağına yorulmaktadır.

Rüyada sevgilini tabutta gördüyseniz:

  • Ruhsal ya da felsefik yaşam tarzı değişiklikleri olumlu sonuçlar doğurabilir.

Rüyada sevgilini tabutta görmek ancak hiçbir surette sağlığında bir sorunla karşılaşmayacağına, her şeyin aksi şekilde ilerlemeye başlayacağına ve pek çok aksiliğin üst üste geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yaşayan birini tabutta görmek kişinin dünya malına ehemmiyet göstermek yerine, iç huzurunu dengede tutabilmek için uğraşacağına, gözlerinin mutluluktan parlayacağına ve acılarının da dineceğine işaret etmektedir.

Rüyada camide tabutlar görmek büyük maddi ve manevi zararlara sebep olacağına, bu durumun aile hayatına da yansıması ile birlikte büyük ve önü alınamaz tartışmaların yaşanacağına, aile bireyleri arasında uzun süreli küslüklerin başgöstereceğine, evindeki huzurunun yerine geleceğine delalet eder.

Rüyada kadın tabutu görmek dargınların ve kırgınların barışacağına, hanede bulunan kişileri çok üzecek bir karar verileceğine işaret eder.

Rüyada yaşayan birinin tabutunu görmek eğer iş ile ilgili olarak atılan adımlar doğru bir şekilde atılmaz ve iyi düşünülmezse özgürlüğün kaybedileceğine, işlerinin kendisini çok mutlu edecek şekilde iyiye gideceğine, yaptığı bazı hayatlardan ötürü kendisini çok zor zamanlar içinde bulacağına yorulur.

Rüyada tabutun yandığını görmek girdiği işte çok üst mevkilere terfi edileceğine, aile hayatının gün geçtikçe daha güzel bir hal alacağına, aralarındaki problemlerin çözüleceğine işaret etmektedir.

Rüyada eşini tabutta görmek işlerinin yakın bir zaman içinde sıkıntı çekmesine sebep olacağına, şansın her zaman kişiden yana olacağına inanılır.

Rüyada tabutun içinde yakınını görmek şansının da döneceğine, huzur getirecek birinin çıkacağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments