Rüyada dizlerinin üstüne oturmak

Rüyada dizlerinin üstüne oturmak neşenin yerine geleceğine, çok büyük sorunlar ve sıkıntılar yüzünden büyük üzüntüler olacağına, şanslı ve kısmetli bir döneme gireceğine, rüya sahibinin sadece iyi olmaktan ve şifa bulmaktan başka bir şey düşünmeyeceğine bu süreçte hayatın kıymetinin de farkına varacağına, herkesin sahip olmak istediği hayata sahip olacağına, bundan sonra her türlü adımı kendi bildiği gibi atacağına, daima afiyette olacağına, allah’ın kendisine nasip ettikleri sayesinde ne kadar ayrıcalıklı olduğunun farkına varacağına ve bunun keyfini süreceğine, kendisini yalnız ve çok kötü hissedeceğine rivayet eder.

Rüyada dizlerinin üstüne oturmak gördüyseniz:

  • Yakın çevrenizden gelebilecek bazı haberler canınızı sıkabilir.

Rüyada dizlerinin üstüne oturmak girdiği her işte daha büyük ve daha başarılı olacağına, gerginliğin biteceğine inanılır.

Rüyada dizlerinin üstüne düşmek önünü kesmek isteyen bazı kişilere rağmen işinde iyi bir şekilde ilerleyeceğine, kendisine uygun bir kişi ile çok hayırlı bir birliktelik yaşayacağına, çevresindekilerle arasının açılacağına işaret etmektedir.

Rüyada diz çöküp oturmak derde ve kedere düşeceğine, kısa bir zaman içinde daha büyük mutluluklar yaşayacağına inanılır.

Rüyada diz üstü oturmak kazancının günden güne çok artacağına, tatsız günlerin geride bırakılacağına inanılır.

Rüyada diz dize oturmak çok başarılı atılımlar yapılacağına ve hayırlı ve çok bereketli işler yapılacakken çok pişman olunabilecek hatalar yapılacağına, çok zor duruma düşüleceğine, bahtın açılacağına, istenen şeylere kısa süre içinde kavuşulacağına, edilen duaların tutacağına, sağlıkla ilgili sorunların çözüm bulacağına ve uğranılan haksızlıkların düzeltileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada diz üstü çökmek zahmetli bir işin alınacak yardımlar sayesinde kolayca nihayete erdirileceğine ve sevinçli haberler alınacağına, karşı cinsten her zaman ilgi ve alaka göreceklerine, tüm isteklerinin kısa süre içinde gerçekleşeceğine alamet eder.

Rüyada dizlerinin tutmadığını görmek sadaka ya da zekat vereceğine, sıkıntının kısa süre içinde sona ereceğine delalet eder.

Rüyada diz boyu kar görmek anne ya da babanın hastalandığı haberinin geleceğine ve uzun bir zaman boyunca sıkıntı yaşanacağına, bekarsa yakında evleneceğine ve mutlu olacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments