Rüyada suyun yanından geçmek

Rüyada suyun yanından geçmek yaşadığı sıkıntıların ve sorunların yakın bir zamanda eşi ile yaptığı el birliği sayesinde sona ereceğine, eş, dost ya da akrabanın verdiği sözlerin gerçekleşmeyeceğine, mesleğindeki başarısının artacağına, çok rahat ve huzurlu bir hayat yaşanacağına, üst mevkilere terfi edilmek gibi bir onura nail olunacağına, borçların kısa süre içinde ödeneceğine, yaşlılığında dahi unutkanlık, hastalık ve ağrı gibi sorunlarının olmayacağına, istediği zaman yeni işler kurabileceğine alamet eder.

Rüyada suyun yanından geçmek gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki insanlardan etkileniyorsunuz, yeterince değerlendirme yapamazsanız size zarar gelebilir.

Rüyada suyun yanından geçmek eksik olan yanının tamamlayacağına, zarar verecek bir kişiden yardım almak zorunda kalınacağına inanılır.

Rüyada ateşin yanından geçmek güzel bir birlikteliğe başlanacağına, kardeşlerin birlikte bir işe gireceğine, yaşadıklarının, gördüklerinin, duyduklarının, okuduklarının ve öğrendiklerinin kendisini bilge ve alim yapacağına, insanların kendisinden yol soran kimse haline geleceğine inanılır.

Rüyada denizin yanından geçmek yaşanan sorunların bu sayede bir anda ortadan kalkacağına, çok üzücü olayların ferahlığa çıkacağına, büyük zorluklar çekerek ödenen borçların yakın bir zaman içinde biteceğine, rüyayı gören kişinin hevesinin kursağında kalacağına yorulur.

Rüyada köpeğin yanından geçmek yaşam tecrübesi edineceğine, sorunlarını yakın bir zaman içinde çözeceğine inanılır.

Rüyada aslanın yanından geçmek yanına yeni insanlar alarak onlara bilgilerini aktaracağına, elinin bolluğa ve berekete kavuşacağına delalettir.

Rüyada yılanın yanından geçmek koyu muhabbette kalacağına, sağlık sorunlarının şifa bulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada caminin yanından geçmek uzun zamandan beri beklediği hayırlı bir haberin geleceğine, mutluluğunun da önemli oranda azalacağına işaret etmektedir.

Rüyada çukurun yanından geçmek kendisinin başarılarını duymuş olan bir kişi sayesinde çok büyük paralar kazanacağına, aile bireylerini mutlu edecek bazı kararlar alınacağına alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments