Rüyada köpeğin yanından geçmek

Rüyada köpeğin yanından geçmek buna rağmen çok büyük kazançlar elde edeceğine, rüya sahibinin yeteneğini, becerilerini ve bilgisini kullanarak kendi işini kuracağına, işlerinin çok iyi bir şekilde ilerlediği sırada zarara düşeceğine, sorunlarının önemsiz ve aşılması kolay sorunlar olacağına, allah’ın sayısız lütuflarını göreceğine, ailede rızık yokluğuna düşeceğine, çok sıkıntılı ve zor günler yaşayacağına, iş dünyasında yeni kapılar açılacağına, umutlarının ve emeklerinin boşa gideceğine delalettir.

Rüyada köpeğin yanından geçmek gördüyseniz:

  • Faydasız işleri, anlaşmaları, veya planları sonlandırma niyetinde olabilirsiniz.

Rüyada köpeğin yanından geçmek adının ve şanının yürüyeceğine, malının, parasının ve makamının artacağına, de hayatı boyunca işsiz kalmayacağına delalet etmektedir.

Rüyada mezarın yanından geçmek çok büyük bir ferahlık yaşayacağına, kendisini daha rahat hissedeceğine, ne yapılırsa yapılsın işin başında durulmadığı için bir türlü sonuç vermeyeceğine, yakın bir dostla ters düşüleceğine ve talihsiz bir kaza yaşanacağına işarettir.

Rüyada mezar yanından geçmek hiç hayal edilmeyecek mevkilere terfiler alınacağına, yüksek bir mevkiye terfi edeceğine inanılır.

Rüyada mezarlık yanından geçmek çocuklarından yana istediği saygıyı, sevgiyi ve hürmeti göreceğine, işlediğiniz günahlardan dolayı pişmanlık duyup tövbe edeceğinize  delalet etmektedir.

Rüyada ölünün yanından geçmek çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştireceğine, yeni bir işe girmek için gün saymaya başlayacağına işaret eder.

Rüyada mezarlığın yanından geçmek allah katında da günahkâr durumuna düşeceğine, imza ve söz yetkisi edineceğine işarettir.

Rüyada aslanın yanından geçmek sevdikleri ile çok güzel bir hayat yaşayacağına, iş hayatında girdiği her işte büyük kazanç elde edeceğine, daha fazla gelire kavuşacağına inanılır.

Rüyada suyun yanından geçmek aileye yeni bir bebeğin katılacağına, sağlıklı bir hayat sürdürüleceğine delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments