Rüyada caminin yanından geçmek

Rüyada caminin yanından geçmek büyük üzüntülerin ve sorunların rüyayı gören kişinin iş hayatına kötü bir şekilde etki edeceğine, iş dünyasında haksızlığa uğranacağına, iş konusunda sevilen bir kişiden yardım alınacağına, dertlerin biteceğine, bedenen ve ruhen iyi olacağına, kimseye muhtaç olmadan ve el açmadan güzel bir yaşam süreceğine, dertlerin ardı ardına patlak vereceğine, zor bir işe girileceğine ancak bir türlü beklenen kazancın ele geçmeyeceğine ve üzüntü duyulacağına, mutluluğu ve huzuru yakalayacağına, çok uzun zamandan beri hayal ettiği ve çok istediği şeylere en kısa zamanda kavuşacağına alamet eder.

Rüyada caminin yanından geçmek gördüyseniz:

  • Fazla bonkör olmanız size bazı açılardan kaybettirebilir.

Rüyada cami yanından geçmek iyi bir kişinin yardımıyla birçok konuda büyük işlere imza atılacağına, mutlu olunacak çeşitli adımlar atılacağına tabir olunur.

Rüyada caminin yanından geçmek toplum hayatında başarıya, sevilen ve saygı duyulan konumun korunacağına, girilecek bir yolda verilen kararlar sayesinde çok rahat edileceğine delalet eder.

Rüyada köpeğin yanından geçmek yakın bir arkadaşın vesilesi ile bir işe girileceğine, kendisini çekemeyen insanların kurduğu tuzaklardan kurtulacağına delalettir.

Rüyada mezar yanından geçmek alınan bir iş teklifinden ötürü gurbete çıkılacağına, yakın bir arkadaşın desteğiyle çok istenen bir konuda önemli bir adım atılacağına ve düşmanların ve rakiplerin üzülmesini sağlayacak bazı kararlar verileceğine, yapılan bazı ortaklıklar ile işleri büyütmek konusunda büyük fırsatlarla karşılaşılacağına rivayet eder.

Rüyada ateşin yanından geçmek hayal kırıklığı yaşayacağına, umutlarını yitireceğine, karşısına çıkan aksiliklere, zorluklara, sıkıntılara ve sorunlara göğüs gereceğine alamet etmektedir.

Rüyada suyun yanından geçmek alınan borçların geri ödenemeyeceğine ve düşülen bir anlaşmazlığın bir türlü çözüm bulamayacağına, kişinin hayatında her işinin yolunda gideceğine inanılır.

Rüyada aslanın yanından geçmek sağlığının, huzurunun, ağız tadının, neşesinin ve keyfinin yerine geleceğine, güzellik ve bereket getirecek başlangıçlar yapacağına işarettir.

Rüyada mezarlığın yanından geçmek içinden çıkılamaz hallere düşeceğine, söylenen bir sürü söze rağmen doğru bildiği şeye körü körüne inanacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments