Rüyada aslanın yanından geçmek

Rüyada aslanın yanından geçmek sorunların ve sıkıntıların zahmetsiz bir şekilde çözüleceğine, kendisini kıskanan ve yaptığı işleri kötüleyen insanlara karşı çok büyük bir başarı kazanacağına, büyük problemler yaşanacağına, ancak biraz sabırlı olunması ve daha dikkatli davranılması sayesinde her şeyin yoluna gireceğine, gösterilen çabaların deyim yerindeyse meyvelerini vereceğine, tüm sorunlarının biteceğine ve endişelerinin ve üzüntülerinin son bulacağına, kısa süre içinde büyük kazançlar elde edeceğine, gidilecek yönün belirleneceğine inanılır.

Rüyada aslanın yanından geçmek gördüyseniz:

  • Sosyal aktiviteler, boş zamanları değerlendirme amaçlı planlar yapmak kendinizde veya hayatınızda yapmak istediğiniz değişikliklerle ilgili olumlu sonuçlar doğurabilir.

Rüyada aslanın yanından geçmek ağız tadını ve keyfini yitireceğine, sıkıntıların ve sorunların biteceğine, mutlu bir yuvaya sahip olunacağına inanılır.

Rüyada aslanı yanında görmek sevdiklerinden ayrı geçirdiği bir dakikanın bile kendisine azap vereceğine, ayrılığın sandığından da uzun olacağına, düzeninin yeniden sağlanacağına, korkularının, kuruntularının ve hastalıklarının son bulacağına, amaçlarının da gerçekleşeceğine alamet eder.

Rüyada çukurun yanından geçmek maddi kaynakların hayaldeki eve kavuşmak için yetersiz kalacağına ve enerjisi yüksek, insanlar tarafından sevilen ve cana yakın bir arkadaşın istenmeyen bir duruma düşeceğine, sıkıntıların son bulacağına, işlerin yoluna gireceğine alamet eder.

Rüyada cami yanından geçmek hem maddi hem de manevi olarak güç kudret sahibi olacağına, fırsatları kaybetmesine ve çok büyük zararlara girmesine rağmen yine kendi kontrolünü kaybetmeyip sakin olduğuna bundan sonra karşısına çıkacak başka fırsatları ve işleri bekleyeceğine ve çok daha iyi fırsatlar ile karşılaşacağına tabir olunur.

Rüyada mezar yanından geçmek zahmetli ve sancılı evrelerini ve  aşamalarını göğüslemeyi göze alacağına, yeniliğin kendisine iyi geleceğine ve şifa olacağına inanılır.

Rüyada mezarın yanından geçmek kendisinin de dinde ve ahlakta çok daha olgunlaşacağına, düşmanlarını ve rakiplerini kahredeceğine inanılır.

Rüyada yılanın yanından geçmek sınırlı bir kazanç getiren işin tamamen duracağına, daha çok emek vereceğine ve hep daha iyi ve daha güzel şeyler yaparak insanlara örnek olacağına işaret eder.

Rüyada ateşin yanından geçmek zor zamanların geride kalacağına, uzun süredir ayrı olunan biri ile biraraya gelineceğine, yaşam standartlarının ve evindeki bereketin artacağına delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments