Rüyada suyun çekildiğini görmek

Rüyada suyun çekildiğini görmek aile hayatında çok sıkıntı çekeceği bir döneme gireceğine ve hak ettiği bir konuda destek alacağına, elde ettiklerine rağmen ahiret hayatını da göz ardı etmeden yaşayacağına, huzura ve rahata kavuşacağına, sosyal hayattan ziyade kişinin ailesiyle vakit geçirmek isteyeceğine, onlarla birlikte hareket edeceğine, kazancını birkaç kat arttıracağına, eğitimle ilgili bir konuda öğretmenlik yapılacağına, büyük bir gruba liderlik edileceğine, sıkıntıların tez zamanda çözüm bulacağına, toplumun saygınlığını kazanmış biri olunacağına, zararlı bir kişi ile bağların koparılacağına ve arada kalınan bir konuda en doğru kararın verileceğine, çok üzücü olaylar işe karşılaşacağına yorulmaktadır.

Rüyada suyun çekildiğini gördüyseniz:

  • Sürekli kendini tekrar eden veya belli bir seyir izleyen davranış kalıpları olan kişiler ya da konular sizi fazlasıyla şaşırtabilirler.

Rüyada suyun çekildiğini görmek sağlığına, neşesine, ağız tadına kavuşacağına, afiyette olacağına, borçlarını ödeme imkânı elde edeceğine, sorunların ve sıkıntıların biteceğine, huzurlu ve mutlu olunacağına alamet eder.

Rüyada suyu çekilmiş göl görmek sorunlarının ve sıkıntılarının teker teker çözüleceğine, dertlerinin hastalıklarının ortadan kalkacağına, deyim yerindeyse ince eleyip sık dokuyacağına delalettir.

Rüyada deniz suyunun çekilmesini görmek geri plana düşeceğine, eşi ile arasında çok sıkıntılı durumlar ortaya çıkacağına yorulmaktadır.

Rüyada su çekilmesi görmek işlerinin istediği gibi yürüyeceğine, maddi açıdan çok hayırlı ve güzel projeler gerçekleştirileceğine işaret etmektedir.

Rüyada suyu çekilmiş havuz görmek yanlış düşüncelere saplanıp kalınacağına, zarar edilen bir işte hayırlı adımlar atılması sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına rivayet eder.

Rüyada deniz suyunun çekildiğini görmek yatırımlardan büyük kazanç elde edeceğine, çevresindekilere her zaman büyük yardımlarda bulunacağına yorulur.

Rüyada suların çekildiğini görmek sevilen bir kişinin düştüğü sıkıntıdan kurtulması için yardım edileceğine, geçim sıkıntısına ve yokluğa düşeceğine delalet eder.

Rüyada suları çekilmiş deniz görmek bir süre sorun yaşasa da daha sonra çok daha iyi bir şekilde ilerleme kaydedeceğine, maddi imkanlarının çoğalacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments